Ioana-Cuzino.net

Ce cadou de neuitat au primit Andreea Bălan și George Burcea de la nașii lor, chiar în ziua nunții

Andreea Bălan a avut una o nuntă ca-n povești, așa cum și-a dorit, iar nașii de cununie au vrut ca ea și George Burcea să țină minte acest eveniment pentru tot restul vieții lor. Așa că le-a oferit o amintire de neuitat chiar în ziua ceremoniei.

Alături de prietenii și rudele lor, Andreea Bălan și George Burcea au petrecut la nunta lor de basme până dimineață. Surprizele s-au ținut lanț în ziua cea mare, iar una dintre cele mai neașteptate a venit din partea nașilor Aurelian Temișan-Monica Davidescu.

Nașii au avut grijă ca în această zi, cei doi soți să fie cei mai fericiți oameni de pe pământ. Pentru ca ziua de 15 septembrie să rămână mereu impregnată în inimile mirilor, Aurelian și Monica le-au oferit lumânări de nuntă pe care le-au scris un mesaj emoționant.

„Să purtați mereu în suflet amintirea zilei în care destinele voastre s-au unit. Să nu uitați promisiunile care v-au apropiat. Să vă acordați respect, să aveți încredere, să fiți prieteni, să vă iubiți. Cu dragoste, vă suntem alături în drumul vostru spre viitor. Ai voștri, Aurelian și Monica”, au scris cei doi nași pe lumânări.

Loading...

Pe lângă mesajul emoționant și sfaturile scrise pe lumânarea oferită de nași, aceștia au ținut să fie imprimată și o fotografie cu Andreea Bălan și George Burcea. Andreea Bălan și-a denumit evenimentul ”nuntă și botez în paradis”, iar ca domnișoare de onoare, ea a avut plăcerea ca dansatoarele ei să-i fie alături în această zi pe care și-o va aminti toată viața. Petrișor Ruge nu a fost uitat, astfel că, Andreea Bălan i-a cerut să-i fie alături lui George din postura de cavaler de onoare.

Loading...