Ioana-Cuzino.net

Ce bani a dat pe aceasta Poșetă Portocalie

Multe publicații au strigat că a rămas şomeră, după ce a întrerupt contractul cu PRO TV, dar nu pare să fi fost deloc afectată. Anamaria Prodan nu s-a prezentat la oficiul forţelor de muncă să-şi încaseze şomajul, ci într-un magazin cu genţi de lux unde şi-a achiziţionat o poşetă de 77 de mii de euro! Am spune că-i un fleac pe lângă restul bunurilor care-i construiesc averea.

Anamaria Prodan Reghecampf este, de departe, una dintre cele mai bogate femei din România și are cel mai bine plătit soț. După ce au strâns o avere colosală, Anamaria Prodan estimează că locul lor în topul milionarilor s-ar situa printre primii 75 cei mai bogați români.

În elita milionarilor
Cu siguranță, sunt singurii români care dețin o locuință de lux în cea mai bună zonă din Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o în urmă cu doi ani. Asta ar fi una din cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost însă un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump. Le-a cumpărat și le închiriază în regim hotelier. Dacă în America s-a facut stapână pe câteva apartamente în Trump Hotel, în România s-a instalat de câțiva ani pe malul lacului Snagov, făcându-se vecină cu elita milionarilor.

Recent, şi-a adăugat la colecţie o poşetă portocalie din piele de crocodil care costă cât un apartament: 77 mii euro! Dacă ar fi să punem la socoteală şi restul genţilor din toate colecţiile, toate culorile şi toate modelele, sub linie am găsi cu siguranţă o sumă de milioane.

Că are pe mâini o adevarată avere, nu mai e un secret, chiar şi pe încheieturile impresarei sunetul brăţărilor indică bani mulţi. Peste 600 mii euro. Pe mâna dreaptă – ceas de 200 mii, pe stânga – brăţări cu diamante albe și negre, şi alte gablonţuri a căror valoare se ridică la 150 mii. Şi inelul de logodnă l-a costat pe Reghe cam cât valorează patru apartamente: 250 de mii de euro.