Ioana-Cuzino.net

Ce avere avea Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a fost unul dintre cei mai iubiți şi apreciaţi artişti din România. După 55 de ani de carieră, unde a cunoscut succesul, toată lumea se aştepta să aibă o avere colosală, însă lucrurile nu stau deloc aşa. Toată averea cântăreţului era un apartament şi drepturile de autor, care se ridică la câteva sute de lei, toate fiind moştenite de soţia lui, Simona.

”Mihai a lăsat în urmă zeci de melodii pe care le-a lansat începând cu anii `70, dintre care multe sunt compuse chiar de el. Drepturile de autor pe care le încasa nu erau mari, dar îi mai întregeau veniturile. În altă ţară ar fi trăit ca un rege la ce comoară a lăsat în muzica românească”, a spus un prieten de-al lui Mihai pentru Click.ro.

Tot în grija soţiei sale a rămas şi o pisică roşcată. Era alintată de artist Mity, Îngeraşul sau Fetiţa. ”Pisicuţa mea se roagă să-mi meargă tot mai bine, ceea ce vă doresc şi vouă!”, scria artistul pe Facebook la 21 martie 2019.

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani

Loading...

Cântăreţul Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani, după ce în luna mai a suferit două stopuri cardio-respiratorii şi a intrat în moarte cerebrală. Considerat una dintre vocile “galeriei de aur“ a muzicii uşoare româneşti, artistul s-a stins din viaţă pe 29 octombrie la Spitalul de Urgenţă Floreasca din București. Decesul artistului a fost declarat în jurul orei 19:00, în urma unui stop cardio-respirator, al treilea suferit în decursul celor aproape şase luni de când era internat la Terapie Intensivă.
Artistul a fost condus pe ultimul drum, către eternitate, iar toți cei care l-au ascultat și îndrăgit au fost alături de familia greu încercată, împărtășind o durere comună. Cântărețul a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea – Militar, iar zeci de oameni au ținut să participe la tristul eveniment.

Mihaela Constantinescu și Simona Secrier – fosta soție și, respectiv, văduva artistului – s-au susținut reciproc, au stat împreună la căpătâiul bărbatului pe care l-au iubit și pe care, cu siguranță, nu-l vor uita niciodată. De altfel, cele două au o relație excelentă și au purtat, tot timpul, un dialog atunci când în discuție a fost sănătatea cântărețului. I-au fost tot timpul alături la bine, dar mai ales la greu.

Loading...