Ioana-Cuzino.net

Ce ar fi găsit omul de afaceri în telefonul vedetei!

Bianca Drăgușanu, bătută de Alex Bodi în public. Deși toți fanii lor așteaptă cu nerăbdare ziua nunții, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost protagoniștii unui moment șocant. Cei doi, care se iubesc de mai bine de un an, au fost surprinși în timpul unui scandal de proporții într-un local de fițe din Herăstrău.

Deși erau înconjurați de către mai mulți cunoscuți, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au ținut cont de nimic și omul de afaceri a agresat-o pe soția sa de față cu ei. Imediat după ce este lovită de Alex, Bianca Drăgușanu încearcă să se riposteze și se agață de Alex, care o duce spre ieșirea din parcare, potrivit cancan.ro.

„Pleacă acasă! Vin și eu să-mi iau hainele!”, a urlat Alex Bodi către Bianca, potrivit aceleiași surse, semn că relația dintre ei este mai complicată ca oricând.

Totul ar fi pornit de la niște mesaje pe care Bianca le-a trimis pe o rețea, iar acest lucru nu i-a picat deloc bine lui Alex Bodi, care i-a cerut imediat socoteală.

După scandal, cei doi au ieșit în oraș, iar Bianca Drăgușanu a fost surprinsă cu ochii în lacrimi. Vezi aici cum s-a desfășurat întâlnirea dintre ei.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în august 2019

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi. Diva l-a cunoscut pe soțul ei în urmă cu un an, iar de atunci cei doi amorezi au avut o relație plină de împăcări și despărțiri care au ținut primele pagini ale presei.

Pe data de 1 august 2019, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au prezentat la Casa de Căsătorii a Sectorului 3 din București și au devenit soț și soție. Au făcut totul în mare secret și nici măcar părinții nu au fost prezenți la ceremonie. După cununia civilă, ei au plecat într-o frumoasa vacanță pentru a sărbători începutul vieții în doi în mod oficial.