Ioana-Cuzino.net

Ce a pățit o femeie din Iași după ce a luat un taxi de la gară până acasă:

O cursă cu taxiul poate oferi surprize nebănuite unui călător, însă nu este vorba despre unele plăcute. O femeie din Iași a avut parte de o astfel de experiență după ce s-a urcat într-un taxi pentru a ajunge la gara Codreanu. Dorind să se întoarcă în zona Nicolina, femeia a fost abordată de un alt taximetrist, iar lucrurile s-au precipitat.

Așa cum se întâmplă, din păcate, de foarte multe ori, taximetristul a… omis să pornească aparatul de taxat, iar femeia a fost intrigată. Bineînțeles, taximetristul a oferit și ”explicația” aiuritoare. A cerut 30 de lei pentru cursă, fixând prețul pe care l-a dorit, cu toate că respectiva cursă ar fi costat mult mai puțin. Totul s-a transformat într-un scandal de proporții, femeia contactându-i și pe oamenii legii. Taximetristul a părăsit ”locul faptei”, iar femeia respectivă a reușit să-i fotografieze mașina. Și, firește, a dat o declarație la poliție, povestind cele întâmplate.

Buna ziua, astăzi in jurul orei 9:00 am plecat din zona Nicolina la gara Codreanu cu un taxi și am plătit suma de 12,00 RON, când am ieșit de acolo vine un domn la mine întrebându-ma dacă am nevoie de taxi , eu ținând in mâna un bagaj, am zis ca da, urc in taxi, îmi deschide USA , totul bine și frumos , când aproape sa ajung in zona Nicolina de unde am plecat, observ ca nu era pornit aparatul de taxat, atrăgându-i atenția îmi spune ca pai nu ți am am zis ca e 30 de lei de la gara pana aici ?? Și am zis domnule cum sa îți dau 30 de lei având in vedere ca eu am dat 12 lei, plus ca nu ați pornit aparatul, pe ce baza sa îți dau 30 de lei?? Ca așa luați prețul după cum vreți ?? Probabil a crezut ca nu sunt de pe aici și ce a zis, ia sa ii iau banii, a început sa tipe ca sa ii dau banii, simțindu-ma amenințată am sunat la poliție , când a văzut așa , a zis hai gata ca nu mai vreau nici un ban coboară jos, am zis ca astept sa vina echipajul, a venit la mine și mi a deschis portiera ma dat jos și a fugit, înainte de asta am reușit sa ii fac poza!! Și declarație la poliție bineînțeles!!”, a scris femeia respectivă pe pagina de socializare a grupului ”Ești din Iași dacă…”