Ioana-Cuzino.net

Ce a fost și ce-a ajuns! Ce s-a ales de “Prințul” Adi Cristea,

Adrian Cristea face ce face și revine în atenția presei. Dacă până acum “Prințul” era surprins în compania domnișoarelor, de această dată Adrian Cristea ne arată cum reușește să facă bani, dar fără să depună prea mult efort.

Deşi este implicat într-o afacere cu haine de lux, Adrian Cristea nu se mulţumeşte cu puţin. Mai exact, fostul fotbalist încearcă să facă avere din pariuri sportive. Recent, el a mers într-o casă de specialitate şi a plasat un bilet. Operaţiunea a durat câteva minute, timp în care „Prinţul” a părut extrem de liniştit

Mai mult decât atât, Adrian Cristea a surprins şi cu vestimentaţia aleasă. Dacă de obicei preferă să se îmbrace elegant, la costum, de această dată el a ales o ţinută casual, potrivită cu locul în care se afla.

Bărbați celebri din România și-au dorit să o prindă în mrejele lor pe Bianca Pop, însă puțini au reușit, iar, recent, diva a fost provocată să dezvăluie numele unora dintr ei. Pe scurt, ispita de la “Temptation Island – Insula Iubirii” a acceptat să facă un joc în cadrul emisiunii “Agenția VIP”. Ea a extras dintr-un bol bilețele pe care erau trecute numele unora dintre cei care au încercat să o cucerească. Printre aceștia se numără și Adrian Cristea… care i-a propus să se întâlnească pe vremea când el forma un cuplu cu Bianca Drăgușanu. În timpul mărturisirilor, bruneta a spus că o admiră foarte mult pe blondina sexy și provocatoare.
“Adrian Cristea – da, mi-a scris. Mi-a scris mai demult mesaje, când era hi5, Facebook-ul ș.a.m.d. Mi-a zis: «Ești frumoasă, ne întâlnim?», porcării și nimic. Nu… cine e Adrian Cristea să mă întâlnesc cu el? Adică de ce… Dacă cineva e persoană publică în România nu înseamnă că noi trebuie să ne întâlnim și să facem noi ceva; nu, eu nu pun așa problema.

Da, erau împreună (n.r.: Adrian Cristea și Bianca Drăgușanu atunci când fostul fotbalist i-a scris sexy ispitei de la «Insula Iubirii»). Acum să fim serioși: un bărbat care este într-o relație și scrie la altă femeie… cum îmi scrie mie, poate să mai scrie la încă 50 de femei; adică asta știți și voi din presă, nu am nicio treabă. (…). Îmi place mult de Bianca (n.r.: Bianca Drăgușanu), o iubesc”, a declarat Bianca Pop în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.