Ioana-Cuzino.net

Ce a apărut pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de de televiziune din ultimii 30 de ani a murit. Fiica fostului comentator sportiv Cristian Țopescu a fost găsită decedată în locuința din Otopeni.

La scurt timp după ce s-a aflat de tragedie, contul personal de Facebook al regretatei prezentatoare TV s-a umplut cu mesaje de condoleanțe. Acestea au fost scrise în dreptul ultimei postări făcută de Cristina Țopescu.

“Încă un motiv să-l iubesc pe omul ăsta simplu, firesc, calin, vesel, minunat❤❤❤”, a scris Cristina Țopescu în dreptul unei fotografii cu Papa Francisc.
Cristina Țopescu a postat ultima dată pe 26 decembrie.

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie 1960 la Oradea. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret, după care i-a fost interzis să mai intre în TVR! Era vorba de dosarul familiei Țopescu. Tatăl ei, Cristian Țopescu, căzuse în dizgrația Prtidului Comunist, după ce și-a dat cu părearea, în timpul meciului Suedia – România, 0-1, că unii jucători romani ar trebui lăsați să evolueze în străinătate.
După absolvirea Facultatii de Limbi straine, Sectia engleza-italiana, Cristina a dat meditatii, a fost corector la „Contemporanul” si a inceput sa scrie in revista „Cinema „. S-a apucat sa traduca filme care circulau pe casete video. In 1991 a revenit la TVR, iar ultimele apariții au fost ca prezentator de stiri la Prima TV.