Ioana-Cuzino.net

Ce a ajuns să facă pentru bani fata de suflet a Ilenei Ciuculete, după ce a rămas şomeră!

Ce a ajuns să facă pentru bani fata de suflet a Ilenei Ciuculete au aflat amicii Codruţei Floricel.

Ce a ajuns să facă pentru bani fata de suflet a Ilenei Ciuculete s-a aflat de curând. Codruţa Floricel şi-a anunţat recent amicii, pe facebook, că nu mai lucrează la fabrica de băuturi alcoolice la care se angajase în urmă cu trei ani. Rămasă fără venituri, Codruţa s-a reorientat şi a început să vândă cosmetice pe internet.

Ce a ajuns să facă pentru bani fata de suflet a Ilenei Ciuculete: „Vând parfumuri, rujuri, truse Channel”

Vând parfumuri Sospiro (Erbapura şi Opera). Sunt de calitate! Pentru comenzi, detalii în privat. 300 de lei”, a postat Codruţa pe pagina ei de socializare. „De vânzare produse cosmetice originale, rujuri, truse Channel, creioane”, este un alt anunţ al Codruţei.

Codruţa, o mare fană a Ilenei Ciuculete, a devenit cunoscută drept „fiica de suflet” a acesteia, pentru că artista populară o invita des la ea acasă şi o considera ca făcând parte din familie. După decesul lui Ciuculete, Codruţa a devenit apropiată a fiilor acesteia, Mugurel şi Cristi Sfetcu. În prezent, Codruţa se ocupă de o pagină de facebook dedicată memoriei Ilenei Ciuculete, unde postează fotografii şi filmări inedite cu cântăreaţa decedată în 2017.