Ioana-Cuzino.net

Câți bani ar lua Meghan Markle, dacă ar divorța de prințul Harry

Meghan Markle și prințul Harry au oferit recent interviuri care au intrigat toată familia regală și se pare că lucrurile nu stau grozav pentru ei. Regina este supărată pe Ducesa și Ducele de Sussex pentru că au dat din casă și s-au expus foarte mult în utlimul timp.

Câți bani ar lua Meghan Markle, dacă ar divorța de prințul Harry

Interviurile sincere pe care le-au oferit Meghan Markle și prințul Harry i-au supărat mult pe cei din familia regală. Ca drept consecință, cei doi nu vor petrece Crăciunul alături de Regina Elisabeta, la Sandringham. Această veste a șocat pe toți fanii familiei regale. Cei doi vor petrecere sărbătorile de iarnă în Statele Unite ale Americii, alături de mama lui Meghan. Mulți se întreabă dacă pe cei doi nu îi paște o despărțire, având în vedere toate cele întâmplate.

Presa mondenă din Marea Britanie a scris și faptul că regina Elisabeta i-a obligat pe Meghan Markle și prințul Harry să semneze, înainte de nuntă, un contract prenupțial, pentru a se asigura că totul va fi așa cum dorește ea. Fiona Shackleton, cel mai bine plătit avocat de divorțuri din Marea Britanie, a fost prezentă când a fost semnat acest contract.

Meghan Markle are în jur de 5 milioane de dolari, pe când Harry deține cel puțin 40 de milioane de dolari. Conform unei analize făcute de avocatul Jeremy D. Morel pentru TMZ, un contract prenupțial este recunoscut în instanță, dar poate să nu influențeze decizia unui judecător.

Regina Elisabeta a dorit ca, în cazul unei despărțiri, Meghan să nu primească bijuterii cu valoare istorică. Banii pe care Ducesa de Sussex i-ar putea lua se stabilesc și în funcție de câți moștenitori are aceasta.