Ioana-Cuzino.net

Cati bani a pus Anamaria Prodan in plic la nunta fiicei lui Gigi Becali. Teodora a strans o adevarata avere! Un nou record in Romania

Oficial, inca unul dintre micile secrete din jurul nuntii fiicei lui Gigi Becali s-a aflat! Cancan va dezvaluie suma fabuloasa pe care Anamaria Prodan a pus-o in plicul pe care l-a dat in seara cea mare din viata Teodorei si a sotului ei, Mihai Mincu.

Cati bani a pus Anamaria Prodan in plic la nunta fiicei lui Gigi Becali

Celebra impresara Anamaria Prodan s-a numarat printre invitatii de seama de la nunta ce cinci stele a fiicei lui Gigi Becali. Si… nu mai este un secret pentru nimeni ca extravaganta vedeta are o relatie speciala cu patronul de la FCSB, dar si cu familia lui. Astfel, in urma cu doua seri, vedeta nu s-a uitat deloc la bani cand a decis suma pe care sa-i puna in plic pentru fericitii miri! Peste 10.000 de euro le-a oferit fosta prezentatoare TV ca dar de nunta Teodorei si sotului ei, Mihai Mincu, au marturisit surse apropiate ale mirilor, in exclusivitate pentru CANCAN.RO.

“Bonus” de 600.000 de euro!

Dumitru Dragomir, Viorel Paunescu, Viorel Hrebenciuc si Adriean Videanu au fost doar cativa dintre “greii” care au participat la eveniment. De precizat ca Gigi Becali a introdus, adanc, mana in portofel, astfel ca evenimentul a costat nu mai putin de o jumatate de milion de euro, potrivit informatiilor obtinute de CANCAN.RO.

Absolut nimeni prezent la petrecere nu s-a uitat la bani. Iar Theodora Becali a fost, cu siguranta, cea mai fericita mireasa. Poate sa fi contat si faptul ca ar fi iesit “pe plus” cu nu mai putin de 600.000 de euro! Pentru moment, suma pe care patronul FCSB-ului a “virat-o” in plic este necunoscuta. Va ramane, categoric, un mister. Dar, cu siguranta, latifundiarul nu a avut “arici” la buzunar.

Cancan a aflat ca Gigi Becali a cinstit cum se cuvine faptul ca Theodora s-a maritat. Proaspetii casatoriti ar fi primit ca bonus din partea celebrului om de afaceri un teren si o casa de nota 10. Cadou care i-ar fi entuziasmat la maximum pe miri. Lucru, de altfel, firesc. Patronul ros-albastrilor a facut, astfel, tot posibilul ca ginerele si fiica lui sa aiba parte de o nunta ca-n povesti.