Ioana-Cuzino.net

Cătălin Măruţă are nevoie de ajutor

Cătălin Măruță a schimbat mobilierul din platoul emisiunii sale. A renunțat la canapeaua botezată Happylica, iar acum le cere ajutorul fanilor să găsească un nume nou pentru piesa de mobilier instalată.

Cătălin Măruță are canapea nouă… în emisiune

Canapeaua pe care s-au așezat cele mai cunoscute celebrități din România a fost scoasă din platoul emisiunii La Măruță și a fost înlocuită cu una în nuanțe de verde, gri și muștariu. Pentru nouă canapea, prezentatorul de televiziune nu a ales încă un nume. Acesta le-a scris telespectatorilor săi pe pagina de Facebook, unde a postat mai multe fotografii.

Fanii au venit imediat cu sugestii în legătură cu decorul platoului și chiar cu formatul emisiunii pe care o prezintă de peste 10 ani de zile la PRO TV. „Echipă La Măruță își ia la revedere de la vechea canapea, Happylica. O nouă canapea îi ia acum locul. Ce sugestii de nume aveți pentru ea?”, este mesajul scris de Măruță pe Facebook.

„Cred că ar fi fain să fie ceva gen canapeaua umorului sau cel mai frumos ar fi canapeaua poveștilor de la măruțica!!!; STORYLIKA 😉… sau bârfilica; colorica… doişpilica (dacă tot e schimbată în al doi’şpelea an; Canapeaua sărutului; Hăpăilă! Că tot mâncați pe rupte și ca sparții, în fiecare emisiune, sub diverse pretexte!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor emisiunii.