Ioana-Cuzino.net

Cat de mult s-a schimbat Cornel Gales de cand e plecat in strainatate

Cornel Gales a suferit foarte mult dupa ce si-a pierdut sotia, pe cunoscuta artista Ileana Ciuculete. Barbatul si-a refacut viata alaturi de Vivi, cea care i-a fost alaturi in cele mai grele momente din viata lui, iar dupa ceva timp s-au mutat in Spania.

Sotul regretatei artiste s-a schimbat foarte mult, de cand locuieste pe meleaguri straine. Si-a lasat parul sa creasca si are barba. Cu ochelari de soare la ochi si trabucul in gura, Cornel Gales este aproape de nerecunoscut. A postat pe contul de socializare o imagine in care apare la piscina, alaturi de fetita femeii care l-a sustinut si i-a fost alaturi dupa moartea sotiei lui.

„Nu stiu de ce toata lumea ma vede deja insurat. Imi pare rau sa va anunt, dar nici nu se pune problema de asa ceva. Este adevarat, stiu ca este o persoana in preajma mea care spune lucrurile acestea, ba ca ma casatoresc, ba ca as fi pierdut procesele cu baietii Ilenei, ba ca as avea nu stiu cati copii din flori, in fine…Cert este ca nu mai poate sa traiasca daca nu vorbeste despre mine! Il anunt ca nu fac nunta. Viviana este sefa mea, prietena mea, confidenta mea, in concluzie, femeia care a fost alaturi de mine neconditionat si fara alte implicatii. Atat am avut de specificat”, a declarat Cornel Gales.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017

Loading...

Cantareata Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017, la spital, din cauza unei boli incurabile. Inca din copilarie, Ileana Ciuculete a fost indrumata sa urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viata i-au fost marcati de saracie, iar muzica a reusit sa-i alunge tristetile. Canta pe unde apuca si ii placea sa asculte melodiile regretatei cantarete Maria Lataretu, supranumita „Privighetoarea Gorjului”. Primii bani i-a castigat din muzica pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei si, odata cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzica populara din Romania.

Loading...