Ioana-Cuzino.net

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu și mama ei, Ami, partea lor de adevăr. Cum este relația dintre ele și artist: „Nu l-am mai văzut de un an și două luni!”

Carmina și Ami Teiceanu

E de ajuns să te uiți la ea și să-ți dai seama, într-o clipită, că este fiica lui Liviu Vârciu. Aceeași privire șăgalnică, același zâmbet fermecător, aceeași carismă. Relația dintre Carmina și celebrul ei tată a fost mereu una controversată și care a stârnit multe speculații, singurul care a ales să vorbească despre asta, ocazional, fiind artistul. Acum, în exclusivitate pentru VIVA!, în cadrul unui interviu în premieră, Carmina vine cu partea ei de adevăr…

Din puținele fotografii postate pe rețelele de socializare, Carmina și Liviu Vârciu par a avea o relație perfectă tată-fiică. Își zâmbesc cu subînțeles, se țin în brațe și par că se bucură de fiecare secundă petrecută împreună. N-au vorbit prea mult în public despre relația lor, însă totul părea că merge ca pe roate și că cei doi au reușit să recupereze timpul pierdut, respectiv anii în care au fost departe unul de celălalt.

Ba chiar, în urmă cu doi ani, Carmina a venit în București și a locuit o perioadă împreună cu tatăl ei, iar relația părea mai strânsă ca niciodată. Însă, surpriză! Încet-încet, au început să apară indicii potrivit cărora lucrurile nu ar fi chiar atât de roz… iar cel mai puternic, în acest sens, este mesajul postat de Carmina pe Instagram, imediat după ziua ei de naștere, de anul acesta.