Ioana-Cuzino.net

Carmen Șerban, jefuită pe aeroportul din Barcelona

Carmen Șerban a fost jefuită pe aeroportul din Barcelona. Artista a povestit cum i-a fost furată geanta în care avea bani, acte și bijuterii de valoare.

”Le mulțumesc celor de la consulat. În ultima vreme, companiile cu care zburăm nu ne mai transportă la timp instrumentele. S-a întâmplat că nu a ajuns orga, am sunat la București că nici nu plecase de acolo către Barcelona. M-a sunat domnul de la bagaje pierdute să-mi spună că o trimite cu alt avion. Când m-am întors, mi-am pierdut poșeta, eram în fața aeroportului, aveam și trei căruțe mari cu bagaje, le-am lăsat acolo. Băieții au pus geanta pe bagaje, nu mai era nimeni.

 

Mai erau niște cântăreți care veniseră cu noi. Aveam un rucsac de firmă, aveam un inel care avea o valoare sentimentală, cu diamante, primit de la răposatul, valora 2.000 de euro, absolut toate actele, toate cardurile. Nu aveam cash pentru că am încercat să scot cash când am plecat de la aeroport, dar n-am reușit. Am intrat în panică și eram șocată, nu era niciun polițist. A sunat cineva la 112, bineînțeles că n-au venit, ne-au trimis în diverse locuri din aeroport. Nu-mi pare rău de nimic, dar am rămas fără niciun ban, bine au avut băieții mei”, a mărturisit Carmen Șerban la Acces Direct.

Carmen Șerban a slăbit 15 kilograme!

Altfel, Carmen Șerban a slăbit foarte tare în ultima perioadă. Cântăreața susține că nu a ținut nicio dietă. Ba mai mult, a mâncat cotlete de porc și alte lucruri nerecomandate la regim. Cu toate acestea, artista a renunțat la pâine și la ciocolată, acesta fiind secretul siluetei cu care se laudă acum

„Am slăbit 15 kilograme, le-am slăbit pentru mine. Nu ţin dietă, mănânc de toate. Azi am gătit ceva. Am mâncat cotlete de porc şi am băut o cafea. Atât toată ziua. Foarte rar mănânc pâine, am scos pâinea şi ciocolata şi se simte, chiar se simte. N-am făcut nimic să slăbesc, a murit anul trecut cineva foarte drag mie şi de atunci am continuat să slăbesc. Acum mă menţin, nu mă mai îngraş. Vreau să mai slăbesc vreo 2-3 kg că am multe rochiţe pe care vreau să le port. Seara dacă mi se face foame mănânc salată verde cu ton sau o salată cu brânză şi cu roşii”, a declarat Carmen Şerban.