Ioana-Cuzino.net

Carmen de la Sălciua, pregătită oricând să devină mamă. La ce nume s-a gândit pentru copilul său

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate vedete dela noi. Aceasta are zeci de concerte pe an, iar admiratorii se întrec în complimente pe pagina sa de socializare. Chiar dacă are o carieră de succes, vedeta nu exclude săse gândească la un copil.

Carmen de la Sălciua se bucură de o carieră înfloritoare, dar și de atenția tututor celor din jur. Chiar dacă bărbații dau roată înjurul ei, cântăreața de muzică de petrece iubeste un singur bărbat, pe Culiță Sterp, cel ce i-a fost soț pentru o anumită perioadă. Lucrurile s-au reglat între ei și pare că totul merge de minune.

Pentru că ține mereu legătura cu fanii de pe contul său de socializare, Carmen a decis să le răspundă acestora la curiozități, iar mare i-a fost uimirea atunci când unul dintre admiratori aîntrebat-o dacă se gândeste să aibă un copil, dar care ar fi și numele pe care al vrea să i-l pună.

Cântăreața nu a trecut peste întrebare, ci din contră, a răspuns acesteia cât mai rapid. ”Dacă voi avea o fetiță aș vrea să o cheme Sofia”, a zis aceasta. Astfel că, fanul a reușit săprimească răspunsul la întrebare în doar un singur răspuns. Vedeta nu exclude o sarcină și se gândește în viitor la un copil.

Până să vină pe lume primul ei copil, Carmen de la Sălciua mai are timp să își arăte ceea ce poate. Pentru noul ei proiect, Carmen de la Sălciua a oferit opriveliște de zile mari. Artista a postat o fotografie în care se află goală în cadă, acoperită doar de laptele în care s-a îmbăiat.
„Am făcut o baie in lapte… și nu am rămas doar cu o piele catifelata ci și cu satisfacția că acest videoclip a adus ceva în plus…”, a scris Carmen de la Sălciua, alături de poza postată pe Instagram. „Îmi place să muncesc, mai mult decât îmi place să dorm… asta și pentru căsomnul e un lux… dar și pentru că fiecare melodie mă aduce mai aproape de sufletele voastre…”, a scris cântăreața.