Ioana-Cuzino.net

Cântărețul și frumoasa lui iubită s-au căsătorit în urmă cu câteva minute, în mare secret

Cântărețul Ștefan Stan renunță azi la burlăcie! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă în exclusivitate primele imagini de la cununia civilă a câștigătorului de la “Vocea României” cu aleasa inimii sale. Ceremonia a fost organizată în mare secret, însă, în urmă cu puțin timp, s-a aflat totul despre pasul important făcut de artist la nicio lună de când mama lui a murit.

Ștefan Stan și iubita secretă se căsătoresc azi

Ștefan Stan și femeia pe care o iubește enorm își unesc astăzi destinele. Cununia a început puțin după ora 12:00 la Starea Civilă a Sectorului 6 din București. În ziua în care devine un bărbat însurat, cunoscutul cântăreț i-a avut alături pe prietenii săi apropiați, iar printre aceștia s-au numărat Pepe și sorin Mierlea.

artenera de viață a primului câștigător de la “Vocea României” a ales să poarte un costum alb în locul tradiționalei rochii de mireasă. Frumoasa brunetă a avut însă o apariție extrem de sexy și provocatoare datorită decolteului generos de la sacou… pe care și “l-a acoperit” din când în când cu superbul buchet de mireasă.

În urmă cu două zile, îndrăgitul artist a postat o poză emoționantă cu iubita lui, pe care o ținea protectiv, iar în dreptul imaginii a scris următorul mesaj subliminal: “12:00/14/2019 ☘️❤️🙏… #life #change #best #moment”. Doar rudele și prietenii apropiați au știut despre ce este vorba exact.