Ioana-Cuzino.net

Cântăreţul, rănit

Fuego este, în general, discret atunci când vine vorba despre viaţa sa personală, însă recent a vorbit despre cum a fost la un pas de moarte şi despre fricile sale cele mai mari.

Într-uninterviu pentru OK! Magazine, Paul Surugiu a făcut confesiuni uluitoare, care cu siguranţă că i-au uimit pe fanii săi. Fuego a dezvăluit că a trecut pe lângă moarte de mai multe ori până acum, cel mai recent chiar în urmă cu nici două luni. Din modul în care descrie episodul se poate deduce cu uşurinţă că este încă în stare de şoc.

„Era să mor acum o lună şi ceva”

„Am avut nenumărate cumpene. Unele fără să le înţeleg prea tare. Era să mor de multe ori, din multe cauze, dar cel mai des mi s-a întâmplat pe şosea, asta în diverse momente pe care am reuşit să le evit! E un pericol enorm viaţa aceasta petrecută pe drumurile patriei, în care alergi de la un eveniment la altul. Dar ultima experienţă, destul de dureroasă, care putea fi fatală, a fost acum o lună şi ceva, când, la nişte prieteni într-un abator, am alunecat şi am căzut pe spate. Norocul meu a fost că am avut prezenţă de spirit, am pus mâinile pe spate şi am ridicat capul! Altfel… interviul nostru era imaginar acum! Oricum, nu mi-e frică de final. Când e să vină, va veni!”, a spus Surugiu.

Loading...

„Mi-e frică de avion şi mi-e teamă de penibil”

De asemenea, solistul a vorbit şi despre cele mai mari frici ale sale şi despre cum le face faţă: „Teama majoră de-a-i pierde pe cei dragi. Chiar dacă ştiu că inevitabilul se produce, că toţi ne vom duce la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, simt că mi-aş pierde o parte din suflet, din rădăcini, văzându-i pe toţi cum se duc. Nu sunt vanitos şi nici nu vreau eternităţi, dar mă gândesc cu teamă la aceste momente! Mi-e frică de avion, am o groază de fiecare dată când trebuie să zbor, o fobie cumva inexplicabilă, oricât de lung sau de scurt ar fi zborul! Şi mi-e teamă de … penibil, lucru pe care mulţi nu-l mai simt!”.

Loading...