Ioana-Cuzino.net

Brigitte

O veste șoc pentru familia Pastramă, fiindcă Brigitte nu poate avea copii și – chiar dacă a cheltuit 6.000 de euro pentru fertilizări in vitro – a decis ca, deocamdată, să renunțe la orice demers în acest sens.

Își doresc cu ardoare un copil, numai că impedimente de natură medicală fac ca visul lor să nu se împlinească. Deși a apelat la procedura fertilizării in vitro, rezultatele nu au fost cele așteptate, iar dezamăgirea Brigittei este de înțeles. Apropiați ai cuplului au dezvăluit că ”problema” ar fi la Florin Pastramă, acesta având o anomalie care afectează tocmai fertilitatea. Despre ce anomalie este vorba? Chiar cea numită, popular, ”, spermatozoizi leneși”, iar totul s-ar datora, informează click.ro, cantității prea mari de suplimente alimentare îngurgitate.

Oligospermia este una dintre cauzele infertilității masculine. Deși este suficient un singur spermatozoid pentru a fecundă un ovul, șansele că acesta să ajungă la ovul sunt foarte mici. Tocmai de aceea, oligospermia scade șansele de formare a unui embrion. Cu cât sunt mai puțini spermatozoizii, cu atât bărbatul va avea mai multe probleme în încercarea de a deveni părinte. Tratamentele pentru fertilitatea masculină legate de numărul mic de spermatozoizi pot ajută. Urologii pot evalua bărbații cu probleme de fertilitate și pot recomanda un tratament adecvat. În plus, față de evaluarea și tratarea problemelor de fertilitate cum ar fi numărul mic de spermatozoizi, medicul poate sugera – așa cum s-a întâmplat și în cazul Brigittei – și un tratament pentru creșterea fertilității partenerei.

Brigitte a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate şi la tâlhărie în 2003, după ce l-a sechestrat în biroul ei pe managereul unui club din Timișoara. Vedeta a fost ajutată de alte trei persoane şi l-a obligat pe bărbat să-i dea 5.000 de euro. Ulterior, bruneta a fost condamantă de judecători la închisoare. Aflată după gratii, ea le-a devenit profesoară celorlalte deţinute, cărora le-a câştigat simpatia. Mai exact, ținea cursuri de aerobic în fiecare dimineaţă. La acea vreme, Brigitte era unul dintre cele mai cunoscute manechine din Banat care a câştigat titlurile de “Top Model România” şi “Top Model of the World”.

În ziua în care a părăsit Penitenciarul de Maximă Siguranță din Timișoara, Brigitte era îmbrăcată sexy și provocator: o fustă mini de blugi, un corset care se asorta cu haina de blană cu imprimeu leopard. Desigur, ea era coafată și machiată… însă, și-a ascuns privirea de jurnaliștii prezenți la porțile închisorii folosind o pereche de ochelari de soare. După ce a respirat din nou aerul libertății, vedeta a pozat în Playboy, iar atunci a realizat și un un set de fotografii provocatoare, cu care şi-a promovat clubul pe care îl avea în Timişoara.

După divorțul de Ilie Năstase, Brigitte s-a îndrăgostit de Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”. Cei doi s-au cununat civil pe 27 mai, iar printre invitați s-au numărat câțiva dintre foștii concurenți de la “Ferma” 2019. Nunta au făcut-o pe 7 iulie și a fost una spectaculoasă.