Ioana-Cuzino.net

BREAKING. Primele imagini de la locul accidentului!

Adi de Adi și fratele lui, Sorin Copilul de Aur, au fost transportați de urgență la spital, după ce mașina lor a fost implicată într-un grav accident rutier. Accidentul a avut loc în apropiere de Oltenița, pe DN4.

Bolidul de lux al Fraţilor de Aur ar fi ajuns în afara părţii carosabile, apoi s-a răsturnat pe partea dreaptă, din cauza vitezei. Acesta ar fi ajuns pe contrasens şi pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism a ieşit de pe drum.

Nu se știu încă circumstanțele exacte ale accidentului, însă Dan Bursuc a declarat pentru CANCAN.RO că cei doi artiști n-au pățit nimic grav, iar vina ar aparține unui alt șofer care a intrat în ei. ”Ei sunt bine, n-au răni, a intrat cineva în ei cu mașina, dar nu a fost nevoie să meargă la spital”, a explicat celebrul impresar.

Sorinel Copilul de Aur are o relaţie cu o fostă animatoare din cluburile bucureştene pe nume Alina încă din 2014. Acesta nu era singurul ei job, ea fiind, de multe ori, solicitată pentru petreceri private ale oamenilor cu bani care vor să vadă mai mult decât un dans, ea practicând și striptease-ul. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2017, iar în aprilie 2017 au devenit părinții micuței Ana Maria Florence.

Loading...
Loading...