Ioana-Cuzino.net

BREAKING in showbiz-ul din Romania

Elena Ionescu și Dragoș Răzvan Stanciu au divorțat în secret, iar astăzi, cântăreața a făcut primele declarații despre separarea de bărbatul căruia i-a dăruit un fiu. Băiețelul fostei componente a trupei Mandinga s-a născut pe 3 august 2018.

Elena Ionescu, ex-Mandinga, a divorțat în secret

Căsătoria artistei Elena Ionescu cu Dragoș Stanciu s-a încheiat după un an și cinci luni de când au devenit soți. Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii care a avut loc în mare secret pe 16 martie 2018, pe când vedeta era însărcinată cu frumosul ei prinț: Răzvan. Într-o postare făcută publică, cântăreața a mărturisit că divorțul a fost deja semnat și că decizia de a se despărți a fost luată împreună cu tatăl băiețelului ei. Despre motivul separării, bruneta nu a spus nimic, însă a subliniat că povestea lor de iubire a evoluat foarte repede și că… este de părere că “oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaște”.

“Da, am divortat! Luna trecuta am decis impreuna cu Dragos de comun acord sa ne despartim. Am vrut sa tinem totul secret pentru ca genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie sa gasim puterea sa mergem mai departe!

Ne-am asteptat sa se intample asta? Nu… dar nu suntem nici primii si nici ultimii care se despart. Totul s-a intamplat foarte repede intre noi, ne-am cunoscut, ne-am indragostit si in 6 luni am ramas insarcinata cu Razvanel.

Uneori Dumnezeu face lucrurile sa se intample intr-un anumit moment, nimic nu a fost planificat si am iubit fiecare clipa. Ne-am casatorit dupa ce am ramas gravida, dupa doar 7 luni de cand ne cunosteam. Poate a fost putin cam repede, cred ca oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaste.

As face lucrurile diferit? Niciodata. Am primit cel mai frumos dar pe care il poate primi o femeie in viata asta si anume darul de a fii MAMA” este mesajul transmis în această după-amiază de cântăreață pe contul ei oficial de Facebook.