Ioana-Cuzino.net

BOMBA in cazul accidentului provocat de MARIO IORGULESCU. Ce se intampla cu DOSARUL

Dosarul privind accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Dosarul a fost deschis de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

Dosarul este in rem, iar cercetarile vizeaza infractiunile de ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si substantelor psihoactive. Decizia de mutare a dosarului a fost luata avand in vedere complexitatea cauzei.

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, avea o concentratie 1,96 g/l alcool pur in sange la prima analiza si de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tanarul consumase cocaina. Mario Iorgulescu a ramas si fara permis.

Mario Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Soseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei catre Pod Constanta, a pierdut controlul asupra volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un alt autovehicul condus de un barbat tot in varsta de 24 ani, care a murit pe loc.

Loading...
Loading...