Ioana-Cuzino.net

Boala de care suferă Andreea Marin!

Andreea Marin continuă să păstreze o anumită notă de discreție în ceea ce privește viața personală. Totuși… ceva a determinat-o să dezvăluie în urmă cu ceva timp că suferă de o boală misterioasă, iar medicii încearcă de mulți ani să afle ce are şi nu reuşesc. În timpul declarațiilor, vedeta a subliniat că biopsia nu se face doar în cazul temutului cancer.

Boala de care suferă Andreea Marin! A primit rezultatul biopsiei

În vârstă de 44 de ani, Andreea Marin a făcut publică vestea că se confruntă cu o maladie delicată pe blogul său. După ce a trecut prin zeci de seturi de analize şi consultaţii pentru a se stabili natura bolii de care suferă, fosta prezentantoare a renunţat la sfaturile medicilor români şi a plecat la investigaţii în Turcia. Medicii de la spitalul Acibadem au pus-o pe «Zână» să facă o biopsie pentru a afla exact de ce suferă şi au au reuşit să-i pună chiar şi un diagnostic.

“Aveam nişte simptome de câţiva ani. Nu erau nişte simptome foarte grave, dar mă incomodeau. De ce să nu fii sănătos dacă ai această posibilitate? Am auzit-o pe Andreea Răducanu povestind că avea o problemă şi a rezolvat-o în Turcia. Am reţinut informaţia şi m-am gândit să merg şi acolo. Dar nu am făcut-o imediat, ci doar după trei luni. Mi-am luat un bilet de avion şi am ajuns acolo.

mediat doctorii au bănuit ce ar putea fi. Mi-au făcut şi analize ca să se dovedească ce am. Nu este vorba despre cancer. O biopsie nu se face numai pentru a descoperi un cancer”, a declarat Andreea Marin în cadrul unei ediții de la “Acces Direct”, care a fost difuzată în urmă cu aproape patru luni.

Fosta prezentatoare TV a spus că medicii i-au recomandat să renunțe la pastilele pe care le lua și au sfătuit-o să continue cu dieta alimentară sănătoasă, dar și cu orele de sport. Andreea Marin a dezvăluit ce se bazează alimentaţia ei acum.
“Era vorba despre un mic dezechilibru. Mi-au spus să renunţ la pastile. Mi-au recomandat să mănânc sănătos, să am grijă de somn şi să fac sport. Mi s-a spus să las medicamentele deoparte fiindcă erau o grămadă de toxine acumulate în corpul meu. Deci pe lângă afecţiunea pe care au descoperit-o, aveam şi imunitatea scăzută. Mă bazez mult pe plante, legume, fructe, fără să exclud carnea din alimentaţie. Beau ceaiuri din multe ingrediente”, a mai mărturisit celebra vedetă de televiziune.

Andrea Marin, noi declarații despre depresia postnatală

Andreea Marin este una dintre celebritățile din România care s-au confruntat cu depresia postnatală. Și, la fel ca în cazul multora, nici ea nu a spus de la început că suferă după nașterea minunii sale.

“Eu vorbesc liber despre acest subiect. E un subiect tabu în România. Am avut depresie post-natală. Mă trezeam dimineaţa cu lacrimi în ochi fără să am un motiv. Am avut norocul să am un soţ care să mă înţeleagă şi să nu-mi reproşeze că am de toate şi sunt tot nemulţumită. simţeam că nu mai vreau să trăiesc. Am hotărât să merg la psiholog. Omul acela mi-a salvat viaţa. Sunt multe emoţii care pun stăpânire pe mintea unui om. Mulţi o judecă pe Mădălina, dar nu ştiu cum e”, a afirmat frumoasa vedetă.