Ioana-Cuzino.net

Bianca Drăgușanu, împreună cu fostul soț, Victor Slav,

De mai bine de două zile, Bianca Drăgușanu se află în Cluj-Napoca, unde are un eveniment la care participă cu creațiile sale vestimentare. În urmă cu câteva ore, vedeta a fost surprinsă împreună cu fostul soț într-un hotel din superbul oraș. Mai mult, fosta prezentatoare TV, care se află într-un mariaj extrem de tensionat, a făcut un anunț emoționant care îl privește direct și pe Victor Slav.

Bianca Drăgușanu, împreună cu fostul soț, Victor Slav, într-un hotel din Cluj-Napoca

Soțul Biancăi Drăgușanu este plecat într-o călătorie de afaceri în Bogota, capitala Columbiei, iar vedeta nu l-a putut însoți, pentru că în acest weekend ea participă la un eveniment important în Cluj-Napoca. Aseară, fosta prezentatoare TV a împărtășit un episod emoționant pe care l-a trăit! Deși a plecat singură cu avionul din București spre orașul din inima Transilvaniei, seara trecută ea s-a întâlnit cu fiica sa și fostul soț, Victor Slav. Fericită că și-a strâns din nou în brațe fiica, fosta prezentatare s-a pozat cu Sofia în brațe și a făcut publică imaginea, iar în dreptul ei a scris mesajul: “Well,well…my bestie is here?? Love you ♥️? #maleficent #truelove #♥️ #? SNS”. Inițial, controversata vedetă l-a etichetat pe contul ei de Facebook și pe fostul soț, însă… ceva s-a întâmplat și… la scurt timp, a șters eticheta cu Victor Slav – în galeria foto a articolului avem dovezile clare.

Aceeași fotografie de album cu micuța Sofia a publicat-o și pe contul ei oficial de Instagram, unde a strâns mii de like-uri. Mai mult, Bianca Drăgușanu a făcut publică și filmarea realizată când ea și prințesa sa s-au întâlnit.

Loading...

Ce a făcut Victor Slav după ce s-a întâlnit cu Bianca Drăgușanu

În timp ce Bianca Drăgușanu a rămas cu fiica ei, fostul său soț a plecat să se întâlnească cu bunul lui prieten Cătălin Cazacu. Cei doi au mers la sală împreună, după care au servit cina și, ulterior, s-au întreptat către hotelul în care erau cazați. Cei doi au făcut publice imagini din locurile în care și-au petrecut seara și le puteți vedea în galeria foto a articolului.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Loading...