Ioana-Cuzino.net

Bianca Drăgușanu, bătută și strânsă de gât de Alex Bodi într-o parcare din Herăstrău! El a târât-o afară din restaurant, a lovit-o și a urlat la ea: „Pleacă acasă!”

Bianca Drăgușanu a fost bătută și strânsă de gât de soțul ei, Alex Bodi, în parcarea unui restaurant din Herăstrău!

Bianca Drăgușanu a fost târâtă afară din restaurant și a fost lovită de partenerul ei de viață. Blondina a fost gonită acasă, iar Alex Bodi s-a întors în restaurant și a continuat petrecerea alături de prieteni.

Bianca Drăgușanu, bătută și strânsă de gât de Alex Bodi într-o parcare din Herăstrău! El a târât-o afară din restaurant, a lovit-o și a urlat la ea: „Pleacă acasă!”

Jurnaliștii de la cancan.ro scriu că în noaptea de miercuri spre joi, Bianca și Bodi se aflau împreună la o petrecere care se ținea într-un restaurant din parcul Herăstrău. Cei doi soți s-au luat la ceartă și totul a degenerat rapid. Alex Bodi a bruscat-o pe Bianca Drăgușanu, a târât-o afară, iar acolo a lovit-o și a încercat s-o strângă de gât.

„Pleacă acasă! Vin și eu să-mi iau hainele!”, a țipat Alex Bodi la soția lui.

Bianca Drăgușanu a plecat spre casă, în timp ce Bodi a preferat să se întoarcă în restaurant și să continue distracția alături de prieteni.

Recent, după ce se zvonise că s-au despărțit și că vor divorța, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi anunțau că au stabilit data cununiei religioase. În prima zi a lunii august, Bianca și Bodi au mers în mare secret în fața ofițerului de la Starea Civilă și s-au căsătorit. Potrivit unor surse apropiate cuplului, nunta ar fi trebuit să aibă loc pe 22 septembrie.

Imediat după cununia civilă, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au recunoscut că mereu au făcut ce au simțit în relația lor și acest lucru s-a aplicat și în cazul cununiei civile și că nici părinții lor nu au știut.
„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim…nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui.
Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate… (martori, n.r.). A fost discutată de mai multă vreme (cununia, n.r.). Nu știu…(nuntă, n.r.). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă”, declara Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.