Ioana-Cuzino.net

Bărbatul care a plătit 80.000 de euro

La inceputul anului 2015, numele lui Ioan Neculaie apare intr-un dosar de prostitutie si proxenetism. Mai exact, procurorii au interceptat discutii telefonice in care omul de afaceri negociaza cu Diana Guresoaie, pentru ca aceasta sa ii aduca alte fete, majoritatea persoane publice, pentru a intretine relatii intime.

El a fost nevoit sa dea declaratii, iar pe baza acestora, o intreaga retea a fost deconspirata.

Nu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca milionarul a avut un apetit sexual ridicat, mai ales pentru fanteziile neobisnuite. Tocmai de aceea, nu a uimit pe nimeni informatia conform careia afaceristul ar fi platit nu mai putin de 80.000 de euro pentru a face amor cu Daniela Crudu intr-un avion privat.

Ioan Neculaie nu numai ca ca obisnuia sa plateasca saptamanal femei, insa avea si fetisuri de-a dreptul ciudate. Pe langa faptul ca obisnuia sa isi astepte partenerele in pielea goala, milionarul avea si un adevarat arsenal de jucarii:

Are acasa de la bici la catuse, pana la vibratoare. Ii plac chestiile porcoase si toata lumea stie ca vrea mereu in grup. Ii place sa fie dominat in pat, femeia sa faca totul, ea sa fie cea care initiaza actul. Este foarte pretentios, nu ii plac plinutele, dar nici slabanoagele. Cere poze inainte si le studiaza atent, de abia apoi negociaza”, a declarat un apropiat al acestuia. Despre Ioan Neculaie s-a spus de-a lungul timpului ca a platit oricat pentru o femeie si ca a scos din buzunar si 10.000 de euro pe seara.