Ioana-Cuzino.net

Avocatul familiei Șărămăt aruncă bomba: ”Sorina este umilită!

Sorina a plecat în vară în America, adoptată de familia Săcărin, dar familia Șărămăt, în sânul căreia fata a crescut în ultimii 7 ani, speră ca ea să revină în țară.

După un scandal mediatic fără precedent, Sorina a plecat în vară în America, adoptată de familia Săcărin, dar familia Șărămăt, stabilită în Baia de Aramă, unde fata a crescut în ultimii 7 ani, speră ca Sorina să revină în mijlocul ei. Mai mult, Tribunalul București a decis pe 21 octombrie deschiderea procesului privind nulitatea absolută a adopției Sorinei. La mai bine de trei luni de când Sorina și-a luat zborul către America, însoțită de soții Săcărin, noii ei părinți, familia Șărămăt continuă să spere că fetița de 8 ani pe care ei au crescut-o se va reîntoarce în vila familiei din Baia de Aramă.

Așa că a solicitat Tribunalului București redeschiderea dosarului adopției și judecarea cauzei în lumina unor falsuri pe care familia Șărămăt susține că le-au făcut reprezentanții autorităților în speța respectivă. Pe 21 octombrie, avocatul familiei, Victor Dumitrică, a dat o veste mare tuturor susținătorilor familiei Șărămăt, confirmând redeschiderea cauzei și acceptarea noilor probe depuse la dosarul anulării adopției.

În așteptarea următoarelor termene de judecată, avocatul Victor Dumitrică a postat o filmare șocantă cu Ava, celalaltă fată a familiei Săcărin, practic noua soră a Sorinei, care înjură într-un clip interzis minorilor. Pe lângă filmarea care ar fi apărut pe contul de TikTok al Avei, avocatul familiei Șărămăt a povestit ce impresii i-au lăsat celelalte clipuri realizate și postate de Ava Săcărin, pe care le-a vizionat.

”Ultimul răcnet în materie de social media…Ca să citez din marii clasici anonimi. Domnilor, o fi TikTok-ul asta ultima fiță printre adolescenți, dar când îl folosești în scopuri rasiste și defăimătoare, cred ca sensul aplicației a eșuat. Am urmarit și eu că „follower” clipurile regizate de „surioara” Sorinei pe TikTok. O parte numai, ca mi s-a făcut lehamite imediat…

Lucrurile sunt clare:

Sorina este umilită cu media de 1 clip/zi încă de când a ajuns pe tărâmul făgăduinței de nimeni alta decât persoana care a dorit-o atât de mult după ce a jucat în show-ul „Annie”…
Să o văd pe fetița asta, pe care Familia Șărămăt a iubit-o atât de mult și a crecut-o atât de frumos, cum este pusă să „danseze” ca un măscărici în clipurile acelea, ma doare nespus și mă revoltă, deopotrivă.

Toate clipurile au o aluzie clară la etnia Sorinei.

Ea este pusă de „surioara ei mai mare” sa „danseze” pe ritmuri de rap/hip-hop ca afro-americanii din Bronx, cu picioarele larg depărtate, cu o mână în zona intimă și cu cealaltă pe joint (se vede cum duce pe buze un obiect ce seamănă izbitor cu o tigară artizanală din cannabis), în timp ce versurile melodiei din care Sorina nu înțelege „o boabă” (se vede cum își mișcă buzele nedeslușit) – pentru că nu cunoaște limba engleză – includ expresia „N-Word”.

Ca să fie limpede pentru toată lumea:
Muzica rap/hip-hop a luat naștere în suburbiile americane și a devenit imediat un fenomen în rândul populației „de culoare”.

”Expresia „N-Word” face referire apelativul Nigger, Nigga așa cum erau numiți în America afro-americanii de către proprietarii de sclavi în vremuri de tristă amintire, apelativ care în zilele noastre este folosit ca o jignire de către rasiști, xenofobi, sau cum vreți să le spuneți.
Personal, nu am nimic cu acest fenomen muzical, ba chiar din contră, îmi place. Am prieteni de culoare încă din perioada studenției, cand am fost binecuvântat cu o bursă de către statul francez pentru a-mi face cursurile de licență la Dijon.
Dar având astfel de prieteni, stiu că atunci când un alb folosește „The N-word” împotriva lor este jignirea supremă.
Sorina, sarăcuța, nu știe…
—–

În alte clipuri, „surioara Sorinei” se manifestă explicit, spunând că e sătulă de copiii născuți în 2010 sau ulterior, menționând expres numele Adam și Sorina, făcând niște gesturi violente pe linia melodică a unei piese „hardcore” ale carei versuri sună cam așa:
„Fuck! Fuck! Fuck!
Pussy-Ass-Bitch…”
Halal monitorizare post-adopție mai fac ăștia în state…”, a opinat revoltat Victor Dumitrică, avocatul familiei Șărămăt.
În familia ei din Statele Unite, Sorina are o soră, Ava, și un frate, Adam, la Baia de Aramă așteptând-o să se reîntoarcă Andreea, sora alături de care a crescut în ultimii 7 ani.