Ioana-Cuzino.net

Avem imaginile momentului în showbizz!

Mega-exclusivitate marca D.A.S! E semn clar că Bianca Drăgușanu și soțul ei vor renunța la acțiunea de divorț. Cei doi au pus capăt mega-controversei ce a pus întreg showbiz-ul pe jar și au ”stropit” împăcarea la LOFT cu 4 sticle de Armand de Brignac

Vineri seară, după ce s-a produs ”marea împăcare”, Bianca Drăgușanu și musculosul afacerist cu care s-a căsătorit în urmă cu aproximativ trei luni au petrecut în unul dintre cele mai luxoase localuri de noapte din Capitală, acolo unde musculosul Biancăi și-a ”făcut talentul”. Mai exact, de cum a intrat în Loft, cel de-al doilea soț al Biancăi a făcut o ”comandă calificată”. Împreună cu pritenii ce îi însoțeau Bianca și soțul au ”stropit” împăcara cu patru sticle de Armand de Brignac Ace of Apaes Gold Brut, ce au fost servite la masă într-un mod special. Sticlele scumpe de șampanie au fost aduse de ospătari într-o cutie specială.

Au repetat ”figura” la Nuba!
Carismatica vedetă și soțul ei par să fie puși pe distracție. După ”spectacolul” de la Loft, Bianca și musculosul au recidivat sâmbătă noapte la Nuba, acolo unde au petrecut într-o companie selectă. Cum cei doi vor să fie mereu în centrul atenției, Bianca și musculosul ei soț au furat privirile tuturor în momentul în care au comandat o frapieră plină ochi cu sticle de șampanie scumpă, aproximativ 10 sticle de Dom Perignon.