Ioana-Cuzino.net

„Aveam o poftă nebună de amor într-o zi, când mi-am zărit fosta iubită pe stradă. Am chemat-o la cafea, iar apoi mi-a sugerat să mergem la mașină. În câteva minute, eram dezbrăcați și în acțiune. E incredibil ce a putut să-mi facă”

Un tânăr din Marea Britanie pare să aibă regrete legate de despărțirea de prima sa iubită, una care se pare că era minunată în pat. Așa că îi scrie specialistei în relații a publicației The Sun, Deidre.

„Am cunoscut-o când aveam 20 de ani, iar ea avea 19. A fost prima femeie cu care m-am culcat și probabil m-a răsfățat mai mult ca oricare alta după.

Era incredibil de entuziastă în a experimenta, așa că totul era mereu proaspăt și excitant.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 mai – 1 iunie 2019. Urmează o probă grea pentru 5 zodii! Fecioarele vor avea zile de coşmar, Scorpionii işi dau frâu liber pasiunilor – previziuni complete pentru Kfetele.ro
Cu actuala mea iubită sunt de câțiva ani. Avem amândoi 25 de ani. Sexul cu ea e plictisitor și de multe ori renunțăm la așa ceva pentru că nu are chef. Când totuși facem amor, nu pot decât să mă gândesc la cum era cu fosta.

M-am întâlnit cu cea din urmă ziele trecute. Ne despărțiserăm atunci când ea a plecat la universitate și nu am făcut față distanței.

Acum, era în vizită la părinți. Am mers la o cafea și totul a părut ca odinioară. Am condus-o acasă, dar ne-am retras într-o parcare acolo unde de obicei mai făceam amor. A fost ca pe vremuri. Sau chiar mai bine.

De fiecare dată când a revenit la Londra, am făcut dragoste. Cred că am putea avea din nou o șansă împreună. M-am despărțit de actuala mea iubită, dar mă simt captiv într-un vis și aștept un răspuns”, a scris acesta.

Specialista în relații a publicației The Sun îi sugerează tânărului să aibă o discuție sinceră cu actuala lui iubită, iar dacă lucrurile nu se îndreaptă, asta e, să renunțe. În privința fostei, Deidre îi sugerează să fie precaut: s-ar putea să nu fie mai mult decât nostalgie.