Ioana-Cuzino.net

Asa arata Marinela Nitu cand era sotia lui Miron Cozma si cei doi formau cel mai „feeric” cuplu din showbiz. Cum arata acum

Au trecut cativa ani buni de cand Marinela Nitu a disparut din lumina reflectoarelor, insa… artista nu a renuntat si la cariera ei muzicala, avand destul de multe spectacole. Fosta sotie a lui Miron Cozma s-a schimbat foarte mult de la despartirea de acesta si, recent, ea a facut publice imagini in care apare intr-un costum de baie sexy si provocator. Cantareata are aproape 50 de ani.

Cu ce se ocupa Marinela Nitu dupa divortul de Miron Cozmaa

Marinela Nitu a devenit sotia lui Miron Cozma in cadrul unei ceremonii religioase, care a avut loc in 2011 – nunta lor a venit dupa noua ani de relatie. Povestea lor a fost presarata cu suisuri si coborasuri, iar in 2014, cei doi au divortat. Dupa despartirea de Luceafarul Huilei, vedeta s-a retras din lumea showbizului si s-a concentrat pe muzica ei.

“Eu am o relatie foarte buna cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este alta situatie. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisista, asta este o boala. Ei se considera cei mai cei, cei mai buni, asa e ea, asta crede despre persoana ei. Am vorbit cu sora sa la telefon, sa-i transmita sa vina sa isi ia niste acte care au ramas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje si de Craciun, si de Paste, ca asa este frumos, ea nici macar nu s-a obosit sa imi raspunda”, a declarat Miron Cozma dupa despartirea de Marinela Nitu, relateaza click.ro.

Dupa divortul de Miron Cozma, vedeta s-a mutat in Brasov, acolo unde locuiesc parintii sai. Ea are din cand in cand evenimente la care participa in calitate de solista. Luna trecuta, Marinela Nitu a aniversat 30 de ani de cariera muzicala.

Cum arata Marinela Nitu la 50 de ani in costum de baie

La aproape 50 de ani, bruneta are un trup de zeita! E drept, conteaza operatiile estetice pe care si le-a facut in trecut, dar si cele mai recente interventii suferite in cabinetul medicului estetician. De curand, Marinela Nitu a urcat pe pagina sa oficiala de Facebook o scurta filmare in care apare intr-un costum de baie si toti au observat ca ea este intr-o forma de invidiat.