Ioana-Cuzino.net

Armin Nicoară și Vlăduța Lupău, vacanță împreună în Austria? Fotografiile care i-ar fi dat de gol pe protagoniștii celui mai recent scandal sexual din showbiz

Armin Nicoară și Vlăduța Lupău sunt protagoniștii unui scandal uriaș. Cei doi artiști țin primele pagini ale presei de când el a dezvăluit că ar fi avut o relație cu ea. Frumoasa cântăreață a negat totul și a spus că au fost doar prieteni, iar soțul ei i-a luat apărarea și l-a făcut praf pe saxofonist.

Armin Nicoară și Vlăduța Lupău, vacanță împreună în Austria?

Armin Nicoară a publicat pe pagina lui de Facebook o fotografie din vacanța în Austria, unde este plecat acum. Deși în imagine este singur, fanii cred că partenera cu care a decis să plece peste hotare ar putea fi chiar Vlăduța Lupău.

În mijlocul scandalului cu saxofonistul Armin Nicoară, Vlăduța Lupău a ajuns în fața judecătorilor!
În mijlocul scandalului a apărut și informația că Vlăduța Lupău ar fi pierdut recent, anul trecut, un proces deschis la Judecătoria Cluj Napoca. Nemulțumită că fusese amendată pe raza județului de Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, artista a chemat la tribunal autoritățile, dar a pierdut în primă fază, judecătorii considerând amenda inițială drept valabilă.

Loading...
Loading...