Ioana-Cuzino.net

Aparant, totul a fost ok, dar adevarul e cu totul altul! Gigi Becali si-a scandalizat cuscrii in noaptea nuntii. Parintii mirelui s-au enervat la culme cand au vazut ca …

S-a dus si nunta anului! Si cine putea sa fie in rolul principal daca nu Gigi Becali, cel care si-a vazut fata cea mare, Theodora, in rochia de mireasa. Omul de afaceri si patronul FCSB a facut, cum era de asteptat, de altfel, mega-spectacol. Peste tot, pe ringul de dans, pe langa ring, atunci cand a impartit bani muzicantilor, chelnerilor si cui i-a mai aparut in cale. A cheltuit o avere pentru a organiza evenimentul si le-ar mai fi dat si proaspat-insurateilor bani cat sa inceapa zece afaceri.

Cancan va prezinta marturia unei prietene la catarama a celor despre care s-a vorbit mai putin…

Conform traditiei, au avut un rol ”greu” in ”nunta anului”. Este vorba despre socrii mari, parintii lui Mihai Mincu, cel care si-a gasit fericirea alaturi de Theodora, fata cea mare a vestitului Gigi Becali. Numai ca…

Socrii mari, suparati?! ”Gigi Becali a cam sarit calul!”

Loading...

Povestea sta cam asa: Gigi Becali si-a facut triumfal aparitia la aveniment, cu sotia lui la brat. Putin a stat ”cumintel” patronul echipei FCSB, apoi a luat initiativa la fastuoasa petrecere. A repetat dansul care-l consacra pe ring in urma cu multi ani, tot la un mare eveniment, apoi a aruncat cu mii de euro catre muzicanti, membrii formatiei Pindu. Banii s-au imprastiat pe ring precum cei din finalul unei emisiuni unde Leo de la Strehaia era in prim-plan. Doar ca Gigi Becali a dat cu ”veritabili”.

Socrii mari nu ar fi fost insa asa de entuziasmati. Gigi peste tot… O prietena a cuplului a dezvaluit, sub protectia anonimatului, ca parintii lui Mihai s-ar fi suparat nitel. ”A fost o nunta ca-n povesti, e drept. Dar Gigi Becali a cam sarit calul. A captat toata atentia. Oamenii nu s-au simtit tocmai bine. E de inteles, nu? Acum, nu e vina lui Gigi Becali, dar despre aceasta nunta s-a scris si s-a vorbit… mai mult de Gigi Becali”, a povestit femeia.

Loading...