Ioana-Cuzino.net

Anunțul unui bărbat singur, în căutarea unei iubite, face furori

Anunţul nu a fost găsit nici la rubrica bancuri, nici la glume, ci pe un grup destinat românilor plecaţi peste hotare. Un bărbat singur, în căutarea unei partenere, a dat anunţ.

Cât de serios a vrut să pară numai el ştie. Mesajul a strâns o mulţime de comentarii, care mai de care mai amuzante, şi a stârnite hohote de râs:

„Caut să adopt o femeie cu vârsta între 29 şi 34, cu aspect fizic plăcut, gospodină și cu bun simț , să pot trăi în liniște și armonie, responsabilă şi ea la facturi şi necesități, bineînțeles este reciproc….

Să nu fie gălăgioasă şi cu gura mare, am nevoie de liniște, pentru că nici eu nu ţip şi urlu, să aibe libidoul echilibrat, pentru că nu vreau să mă simt asediat, să nu dețină rate, facturi neplătite sau țepe.

Dacă deține propriul flat (apartament) reprezintă un avantaj….Și ca filtru de căutare: cu un venit peste 1500£/lună, posesoare de permis de conducere, zonele aferente aeroportului Heathrow, pe o rază de 4 sau 5 mile. Mulțumesc. Cine nu este interesată rog să treacă lejer peste postare„, a scris bărbatul pe un grup destinat românilor care trăiesc în Londra.