Ioana-Cuzino.net

Anuntul facut de Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu nu a fost deloc afectată de imaginile în care soțul ei a apărut alături de o altă femeie.

Drept dovadă, pe 31 octombrie, de ziua lui Alex Ashraf, i-a transmis câteva cuvinte în mediul online. Alături, a atașat o poză în care ea îl sărută, iar el zâmbește larg.
La mulți ani soțul meu, să ne iubim și să fim fericiți așa cum am fost mereu. Să mă iubești așa cum numai tu știi și eu pe ține ♥️ Să fii sănătos și fericit alături de familia ta care te iubește mult ♥️”, a scris Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în secret

Oana Zăvoranu – 45 de ani – Ioana Zăvoranu, în cartea de identitate. Este actriţă, cântăreaţă şi fostă moderatoare de televiziune din România. Ea s-a căsătorit cu Alex Ashraf în vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua căsătorie. Anul acesta, cei doi s-au căsătorit religios, iar naşi le-au fost Mihaela şi Silviu Prigoană.
„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă, şi îmi intra pe geam. Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie.”, a declarat Oana Zăvoranu.

Loading...
Loading...