Ioana-Cuzino.net

Antonia, schimbare inedită de look! Cum arată soţia lui Alex Velea blondă

Antonia, care a primit titlul de cea mai frumoasă femeie din România, s-a făcut și mai frumoasă! Artista și-a uimit fanii cu o schimbare inedită de look.

Antonia și-a făcut o schimbare inedită de look

Antonia, una dintre cele mai apreciate artiste din România atât pentru atitudine, cât și pentru frumusețea sa, și-a făcut o schimbare inedită de look. Cântăreața s-a afușat cu o nouă coafură și cu o nouă culoare de păr. Din cosițele-i șatene, cele care au adus-o la titlul de cea mai frumoasă femeie din România, interpreta și-a făcut codițe împletite stilul ”dreadlock”, blond platinat.

Schimbarea de înfățișare a venit odată cu filmarea noului videoclip alături de Lino Golden, considerat unul dintre copiii lui Alex Velea, pentru piesa ”Balenciaga”. De mai bine de 10 ani de când a intrat pe piața muzicală românească, revenind în țară după ce stat în SUA jumătate de viață, tot timpul a arătat fanilor o atitudine conservatoare. De când a pășit pe scenele din România, Antonia a avut același păr lung, șaten, drept, fără prea multe ”artificii”.

Fanii au comparat-o cu Christina Aquilera

Cu toate că și-a obișnuit publicul într-un anume fel, fanii de pe rețelele de socializare au fost de-a dreptul încântați de noua Antonia. Spre exemplu, pe contul ei de Instagram, admiratorii interpretei au comparat-o cu Christina Aquilera. Din ultimele poze postate în mediul online, cântăreața a renunțat la părul blond, așa că look-ul va rămâne doar o amintire pentru fani.

Cât despre îngrijirea frumuseții ei, Antonia a declarat într-un interviu pentru XtraNight Show că nu face lucruri deosebite, ba chiar încalcă unele mituri. Artista doarte machiată atunci când trebuie să plece undeva a doua zi dis de dimineață.

Antonia, schimbare inedită de look! Cum arată soţia lui Alex Velea blondă

„Trebuie să fiu sinceră, uneori dorm machiată. Nu este ceva foarte sănătos, nu recomand, știu că mă ceartă toată lumea, și mama, dar ăsta e adevărul. Nu e ok, dar se mai întâmplă”, a declarat solista.