Ioana-Cuzino.net

Antonia a ajuns la spital, pe perfuzii! ”Sunt foarte stresată”

Așa cum spune și frumoasa cântăreață, Antonia trece printr-o perioadă destul de grea și are nevoie de suplimente pentru a se reface. Artista s-a fotografiat de pe patul de spital, în timp ce se afla pe perfuzii. Astfel că Antonia a luat decizia de a lua vitamine, fiind cu zâmbetul pe buze.

„În perioada asta sunt foarte stresată şi pe lângă asta am fost şi răcită, aşa că mi-am găsit timp să mă vitaminizez! Pot să vă spun cu mâna pe inimă că mă ajută extrem de mult şi mă simt foarte bine. Aveţi grijă de sănătatea voastră”, a scris Antonia pe social media.

Antonia e gravidă a patra oară? Care este adevărul

Antonia și Alex Velea formează un tablou frumos de familie. Cei trei copii pe care îi au le aduc zilnic zâmbetele pe buze. Însă, de data aceasta, se pune întrebarea: Este sau nu gravidă Antonia? Recent, privirile au fost ațintite spre burtica Antoniei. A fost dezvăluit și un detaliu intim din viața lor și anume când durează…o partidă de amor!

„Alexandru Ionuț Velea…să știi că te iubesc mult și știu că nu m-ai înșelat niciodată cu vreo fană. Nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că știu că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, îți iei închisoare de la 2 la 5 ani. Alex, puiuțul, iubi, pupi, mumi, susu…nu doar că te iubesc, dar te respect, pentru că deși ești foarte ocupat cu sala, concerte, studioul, în cele 5 minute cât ești acasă, tot ai timp să stai cu copiii, să gătești și să facem dragoste….E bine oricum, e bine!”, a spus Antonia într-un ”roast”.