Ioana-Cuzino.net

ANTONIA ❤️

Lung prilej de vorbe și de ipoteze în showbizul autohton, iar în centrul atenției se află chiar frumoasa Antonia. Vedeta este tot timpul urmărită de fani, iar aceștia au început să facă unele presupuneri legate de o eventuală sarcină a preferatei lor.

Vedeta a fost surprinsă, alături de copii, iar felul în care și-au asortat ținutele a ieșit, bineînțeles, în evidență. Numai că privirile curioase s-au ”oprit” și pe… burtica Antoniei, discuțiile referitoare la o nouă sarcină fiind din ce în ce mai ”aprinse”. Asta cu atât mai mult cu cât, la un moment dat, Antonia a dezvăluit și cât durează… o partidă de amor cu Alex Velea.

Totul s-a întâmplat în timpul ”Roast-ul lui Velea”, iar mesajul Antoniei a fost de-a dreptul savuros. „Alexandru Ionuț Velea…să știi că te iubesc mult și știu că nu m-ai înșelat niciodată cu vreo fană. Nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că știu că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, îți iei închisoare de la 2 la 5 ani. Alex, puiuțul, iubi, pupi, mumi, șușu…nu doar că te iubesc, dar te respect, pentru că deși ești foarte ocupat cu sala, concerte, studioul, în cele 5 minute cât ești acasă, tot ai timp să stai cu copiii, să gătești și să facem dragoste….E bine oricum, e bine!”, a spus Antonia..

Alex Velea: ”Nu știam că înăuntrul nostru zace o așa dragoste”

Deși au foarte mulți susținători, sunt și răutăcioși care nu sunt de părere că celor doi le stă bine împreună și se întreabă cum a reușit Alex Velea să “combine” o bunăciune ca Antonia. Răspunsul a venit chiar de la el, a declarat că a visat tot timpul să întâlnească o fată precum iubita lui, iar visul a devenit realitate.

Eu visam la Antonia, așteptam să vină o fată deosebită, specială, care să-mi bucure ziua și să-mi întregească cariera, tot. M-a ajutat în tot. A fost un moment foarte special, nu știam că înăuntrul nostru zace o așa dragoste unul pentru celălalt. Am fost la început amici și am stat așa mult timp”, a spus Alex Velea.

“Eu m-am întors în România la vremea aia ca să îl cunosc pe Alex Velea și să fim împreună”, a completat și Antonia.