Ioana-Cuzino.net

Andreea Mantea,

Rar mai vezi ca un artist de top de la noi să circule cu metroul, dar iată Smiley a făcut-o, spre aprecierea a mii de fani, inclusiv a Andreei Mantea.

Ce a pățit Smiley după ce a ajuns la metrou

Atunci când și-a făcut apariția, Smiley le-a făcut o surpriză de proporții fanilor, dar cu siguranță și călătorilor care se aflau în metrou. Acesta a lăsat la o parte luxul mașinii personale și a circulat cu mijloacele de traansport în comun, spre marea suprindere a tuturor. În descierea imaginii pe care artistul a postat-o pe Internet, acesta a cerut și ajutorul internauților lansând o întrebare pentru… cunoscători: ”Dacă vreau să ajung în Dorobanți cu metroul tre` să cobor la Aviatorilor sau la Ștefan cel Mare?”.

Comentariile internauților nu au întârziat să apară, felicitându-l pe artist pentru modul în care s-a expus. Printre aceștia s-a aflat și Andreea Mantea, prezentatoarea Kanal D, care a și replicat pe Instagram: ”Mii de aprecieri meriți. Te pup”. Se pare că succesul nu l-a schimat pe ”omul Smiley”, iar asta transpare din noua postură în care s-a afișat.

Smiley s-a întors din vacanță petrecută în destinație exotică
Smiley s-a întors recent din vacanța petrecută într-o locație exotică, petrecută alături de Gina, dar și de familia sa. În ultimele postări ale vedetei apare și Gina Pistol, despre care Andrei a recunoscut că îi este noua parteneră de viață. Asta se întâmpla prin septembrie anul trecut, după ce paparazzi i-au surprins împreună la diferite evenimente mondene.

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteodată mai fac eu ceva. Mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant.”, a dezvăluit Smiley.