Ioana-Cuzino.net

Andreea Mantea s-a logodit?!

“Andreea Mantea s-a logodit?!” – este întrebarea care a încolțit în mințile celor care au văzut poza în care apare alături de noul ei iubit. Vedeta de la Kanal D s-a dat singură de gol… însă, deocamdată, ea nu își dorește să își asume relația pe care o are cu misteriosul bărbat care a reușit să îi cucerească inima.

Prezentatoarea Andreea Mantea s-a logodit?!

La 33 de ani, Andreea Mantea iubește din nou și se simte o femeie iubită, respectată și răsfățată. Și, dacă o perioadă și-a trăit povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, duminică, în ziua alegerilor prezidențiale, ea a făcut publică o poză în care apar buletinele lor, iar peste acte, ei au format o inimă cu ajutorul mâinilor. “Hai la vot. Împreună pentru un viitor mai bun” este mesajul transmis de prezentatoarea TV pe Instagram. După cum puteți observa, frumoasa vedetă poartă pe mâna stângă un inel cu diamant care pare a fi de logodnă. De aici până la discuții între internauți despre posibila cerere în căsătorie nu a fost decât un pas. Până la momentul redactării acestui articol, Andreea Mantea nu a confirmat logodna și nici identitatea iubitului său.

Mulți dintre fanii vedetei de la Kanal D au remarcat că același inel de logodnă apare și în fotografiile urcate pe rețelele de socializare încă din luna iunie. De altfel, bijuteria stă la loc de cinste și când moderează emisiunea “Puterea Dragostei”, după cum puteți vedea în colajul de mai jos. Recent, Andreea Mantea a postat pe Instagram Stories o imagine cu un cartof în formă de inimă, iar pe fotografie a scris mesaj prin care indică subtil că dragostea este la locul ei.