Ioana-Cuzino.net

Andreea Mantea, extrem de bolnavă. Primele dezvăluiri despre starea ei de sănătate

Andreea Mantea este bolnavă! Din păcate, chiar iubita prezentatoare de televiziune a mărturisit prin ce trece. Cum a adus acest subiect în discuție și ce a făcut-o să-și iasă din fire și să recunoască în cele din urmă tot?

Andreea Mantea este bolnavă!
Andreea Mantea a recunoscut chiar în emisiune, în casa fetelor, în timpul unei transmisiuni cu băieții. Diascuția aprinsă s-a deschis după ce Jador a întârziat în emisiune, iar Bogdan Mocanu l-a dat de gol că a stat până târziu în club. Asta n-ar fi fost ceva deosebit, doar că artistul se pare că a dat iama în alcool, motiv pentru care nu s-a simți prea bine. Mantea i-a amintit că dieta pe care trebuie să o țină, din cauza bolii sale, interzice strict alcoolul. Mai apoi s-a dat de gol că suferă de același lucru.

Mai mult decât atât, după ce că a intrat târziu pe platourile de filmare de la Puterea Dragostei, a făcut un show zgomotos în fața hotelului, înainte de a urca să se ducă la culcare. Solistul s-a dezbrăcat de față cu paznicul locației și a făcut un show de zile mari. Amintim că după discuția cu celebrul artist, moderatoarea emisiunii le-a reproșat zdravăn fetelor că stau cu mult prea mult la machiaj și că nu se încadrează în timpul indicat de producție.

Dialogul dintre Jador și Mantea
Moderatoarea emisiunii l-a dojenit puternic pe artistul din casa Puterea Dragostei după incidentul petrecut cu numai o seară înainte. Jador s-a distrat peste măsură, iar cu ajutorul unui pahar în plus a reușit să deranjeze oamenii din hotelul unde este cazat și să întârzie în emisiune.

Loading...

Andreea Mantea: „Auzi, da’ iartă-mă că te întreb, dar eu la boala pe care o am, și pe care o ai și tu, problema de sănătate pe care o avem… eu n-am voie alcool, tu de ce ai voie alcool?”
Jador: „Da’ când am băut alcool?”
Andreea Mantea: „Aseară”
Jador: „Da’ de unde știe?”

Loading...