Ioana-Cuzino.net

Andreea Bălan

Hackerii vânează vedetele! Printre ele, și Andreea Bălan. Jumătatea trupei Andre, a fost atacată de infractorii cibernetici. Ce a pățit artista?

Andreea Bălan, atacată de hackeri pe internet
Hackerii au luat cu asalt conturile de socializare de sute de mii de urmăritori. Fenomenul care a cuprins întreaga lume a ajuns și la noi. Victime sunt influencerii, dar și vedetele din România. Infractorii cibernetci le fură identitatea și cer răscumpărări de mii de euro. De altfel, valoarea răscumpărării crește odată cu numărul urmăritorilor. Spre exemplu, pentru un cont de Instagram cu aproape o sută de mii de urmăritori, hackerii cer aproximativ o mie de euro. Pe lista lungă a persoanelor publice din țara noastră ”călcate de hoți” se numără acum și Andreea Bălan.

Andreea Bălan, atacată de hackeri pe internet. Ce a pățit vedeta
Andreea Bălan, George Burcea, împreună cu cele două fetițe ale lor, Ella și Clara
În urmă cu câteva luni, artista le-a creat o pagină de Instagram celor două fetițe, Ella Maya și Clara Maria, pe care le are împreună cu George Burcea. Pagina i-a dispărut, din senin, iar numele a fost înlocuit cu al unui arab. De asemenea, și toate fotografiile cu ele s-au evaporat, dar și descrierea. Cu toate acestea, printre urmăritorii paginii se numără în continuare părinții celor două fetițe, colegele de scenă ale Andreei Bălan, Andreea Antonescu, prietenii și fanii care o urmăresc pe vedetă și îi îndrăgesc familia.

Mirela Vaida s-a trezit cu contul de Instagram blocat
Zilele precedente, și Mirela Vaida, gazda emisiunii de azi ”Acces Direct” de la Antna 1, și-a anunțat admiratorii că pagina sa de Instagram a fost blocată și toate datele șterse. Drept urmare, Vaida a cerut ajutorul pe contul de Facebook, în speranța că va regăsi o rezolvare.

„Bună dimineaţa, că rea a fost deja! Un “binevoitor” mi-a spart contul de instagram azi noapte şi mi-a şters toate datele, pozele, postările! Nu mai am acces la cont şi cred că l-am pierdut definitiv. Eram aproape 250.000 de prieteni acolo! E posibil ca în viitor să se posteze în numele meu diverse chestii şi să se ceară sume de bani!

Nu am idee cum aş putea să îl recuperez! Am primit o grămadă de mailuri de la security sistem dar nu mai ştiu dacă sunt reale sau trimise tot de la hakeri. A mai trecut cineva prin asta? Ce aş mai avea de făcut? Mulţumesc mult!”, a scris prezentatoarea TV pe Facebook.