Ioana-Cuzino.net

Anamaria Ferentz

Anamaria Ferentz a trecut prin clipe teribile în Statele Unite ale Americii. Ea a fost implicată într-un accident grav și a fost la un pas de moarte.

Anamaria Ferentz a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care a povestit totul fanilor ei. A povestit prin ce clipe de groază a trecut și cum tot acest eveniment neplăcut a făcut-o să aprecieze mai mult viața și tot ce este în jurul ei.

Deși nu a dat detalii concrete despre ce -a întâmplat, Anamaria Feretz a lăsat să se înâeleagă că situația a fost una destul de gravă și că s-a temut pentru viața ei.

„O zi frumoasă să fii în viață! Un accident de mașină m-a speriat teribil și m-a făcut să realizez că pot dispărea într-o fracțiune de secundă. Sunt încă în stare de șoc, dar recunoscătoare că nu mi s-a întâmplat nimic mie, doar am tras o sperietură pe cinste. Mașina a fost distrusă în totalitate. Cineva acolo sus știe că încă am treabă aici și că iubesc viața foarte mult.

Mulțumesc! Sunt foarte recunoscătoare! Dacă Sfântul Nicolae a fost protectorul sau alți îngeri… Nu știu… Știu doar că sunt foarte recunoscătoare și binecuvântată. Aceeași lecție în fiecare zi: Fii fericit și conștient de ceea ce ai. Mâine nu mai poți avea nimic sau doar o amintire!”, a scris anamraia Ferentz pe rețelele de socializare.

Anamaria Ferentz locuiește singură în America după ce, în vara acestui an, s-a despărțit de iubitul ei.