Ioana-Cuzino.net

Am aflat ce scrie cu exactitate în buletinul lui Carla’s Dreams!

Pe data de 25 octombrie, în orașul Slobozia – din Republica Moldova – s-a născut… misteriosul Andrei Țăruș, cel despre care se spune că este solistul trupei Carla’s Dreams. Andrei Țăruș a absolvit Facultatea de Drept Public din Chișinău.

In cadrul emisiunii Paparazzi de la Jurnal TV, s-a lansat ipoteza că solistul trupei este Andrei Țăruș, cunoscut anterior ca solistul și autorul versurilor trupei „In Quadro”, formaţie care a avut un oarecare succes în urmă cu circa 10 ani, însă care s-a destrămat destul de repede, deşi cuceriseră inimile fanilor moldoveni. Solistul a spus că a fost confundat cu un alt Andrei din trupa „In Quadro”, care a colaborat cu Carla’s Dreams.

Andrei Ţăruş nu s-a împăcat, însă, cu sfârşitul prematur al carierei muzicale şi a creat Carla’s Dreams, un proiect misterios, în care să ascundă complet feţele membrilor trupei. Trupa este un grup anonim de vocaliști și compozitori care interpretează melodii în limbile română, rusă și engleză. Membrii formației Carla’s Dreams se maschează la toate aparițiile publice, fie că e vorba de concerte, videoclipuri sau emisiuni TV. Toată lumea s-a întrebat cum arată componenții trupei, având în vedere că au mii de fani, dar nimeni nu i-ar recunoaște dacă i-ar vedea pe stradă.

Carla’s Dreams, continuă ascensiune
Carla’s Dreams sunt artiști în continuă ascensiune, care bucură fani din întreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive și sound-ul divers. În 2015 si 2016, single-urile lor s-au transformat în hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor și televiziunilor de specialitate săptămâni întregi “Cum Ne Noi”, “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”.

Carla’s Dreams sunt, de altfel, câștigătorii incontestabili ai ediției din 2016 a Media Music Awards, cu opt premii adjudecate la cele mai importante categorii: “best group”, “best song” și “best video”. Au avut colaborări cu artiști de top ai României precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube, cu piesa “Sub pielea mea”.