Ioana-Cuzino.net

Alexandru Cumpănașu și-a lansat clipul oficial de campanie

Alexandru Cumpănașu și-a lansat clipul oficial de campanie. Materialul video este bazat pe cazul Caracal și conține imagini cu Alexandra, mama Alexandrei, casa lui Gheorghe Dincă, Alexandru Cumpănașu și soția lui.

Clipul a fost încărcat pe Youtube, pe 15 octombrie. Materialul video, însă, nu a fost bine primit de utilizatorii platformei. Aceștia l-au criticat pe Alexandru Cumpănașu penru faptul că se leagă de tragedia din Caracal pentru a avea mai multe vizualizări și șanse la președinție.

Nimeni nu s-a mai catarat in Romania pe un cadavru asa cum face jegul asta uman. Nici Dan Diaconescu nu a mers pana acolo incat sa exploteze drama propriei lui familii pentru interesele personale. Cumpanasule, esti o lepra umana!”, ”Ultima scursura umana, care insista sa-si faca campanie pe spatele unei tragedii”, ”Mda… Se folosește de cazul Caracal pentru campania sa electorală… frumos…”, ”Un spot pe masura lui Cumpanasu: ridicol maxim”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Alexandru Cumpănașu a plâns pe Facebook

Marți seara, Alexandru Cumpănașu a intrat în live pe contul său de Facebook. Timp de un minut, unchiul Alexandrei Măceșanu nu a scos niciun cuvânt. Apoi, momentul care, probabil, se dorea a fi unul dramatic a fost întrerupt de soția lui.

Sunt la capatul puterilor. Acest sistem nenorocit care actioneaza in fiecare zi pe mine ma aduce in starea de a ma gandi foarte serios la ce urmeaza. (…) Nu mi se pare drept ca o lupta pentru binele tuturor sa o duca un singur om”, a mărturisit Alexandru Cumpănașu.
După aproximativ jumătate de oră, Alexandru Cumpănașu a clacat. Timp de cinci minute, unchiul Alexandrei Măceșanu nu a scos niciun cuvânt și a început să plângă în fața celor care îl priveau.
”Nu poți de unul singur”, a încheiat Alexandru Cumpănașu. Vezi momentul începând cu minutul 30:00.