Ioana-Cuzino.net

Alex, fostul iubit al Luizei Melencu, arunca in aer tot ce stiai despre cazul Caracal: „Noaptea…”

Alex, fostul iubit al Luizei Melencu, a oferit primele declaratii despre relatia pe care a avut-o cu adolescenta care a disparut de acasa in luna aprilie a acestui an.

Astfel, Alexandru Dutu a recunoscut ca s-a despartit de Luiza chiar cu o zi inainte ca ea sa dispara de acasa si a dezvaluit ca inainte era sunat de cineva cu numar privat.

”O suna un numar privat. O suna mereu, adica aproape seara de seara. Si nu o suna pe zi, o suna numai seara. La 1, la 2, la 5 dimineata. Dar, n-am bagat de seama. Am raspuns de cateva ori, cine e, dar nu vorbea nimeni. Timp de trei-patru luni s-a intamplat asa.”, a marturisit Alex.

De asemenea, adolescentul a marturisit ca au fost impreuna timp de patru luni, timp in care nu s-a intamplat nimic intre ei.

”Nu s-a intamplat nimic intre noi. Mi-a zis ca este virgina si nu este momentul. Nu vrea sa ajunga la pasul ala, pentru ca e prea devreme. Da, am inteles-o. Adica am dormit cu ea in acelasi pat. Am dormit amandoi. Nu, absolut nimic. Eram impreuna de patru luni. Din decembrie. Din decembrie pana in aprilie am fost. Ne cunosteam de mici, de la 11 ani asa. De vreo 8-9 ani ne cunosteam.”, a mai povestit adolescentul.

Dates of the carnival in Basel 2019
Intrebat despre motivele care au dus la separare, el a marturisit ca distanta i-a determinat sa ia aceasta decizie: ”Nimica toata. Ne-am certat putin, am luat amandoi decizia sa ne despartim, sa incheiem totul. Din cauza distantei. Asta a fost motivul. Singurul motiv. Eu nu eram in tara, ea era acasa. Sambata seara mi-a lasat un mesaj si asta a fost ultima mea convorbire cu ea.”, a mai povestit el.