Ioana-Cuzino.net

Alex Bodi, despre scandalul cu Bianca Drăgușanu: „O să iau avocat și o să plătească…”

Alex Bodi explică ce s-a întâmplat în seara în care s-a spus că ar fi tras-o cu forța pe Bianca Drăgușanu la ieșirea dintr-un restaurant. La doar o zi după ce a fost acuzat că a fost violent cu soția sa, Alex Bodi spune lucrurilor pe nume.

Iată ce s-a întâmplat cu adevărat în seara în care se spune că Alex Bodi ar fi avut o discuție aprinsă cu Bianca Drăgușanu, după ce au ieșit dintr-un local de fițe din zona Herăstrău. În cadrul unui interviu, Alex a explicat ce a făcut în acel moment. Acesta a dezvăluit că nici nu se pune problema unei agresiuni:

Nu ştiu de unde sunt aberaţiile astea, dar nu sunt foarte exagerate. De unde au inventat că am strâns-o de gât? Era obosită, o dureau picioarele, la 8 dimineaţa se trezeşte să-şi schimbe buletinul, prietena ei trebuia să plece la aeroport dimineaţă. Din contră, eu voiam să o iau în braţe.
De ce nu au povestit că am luat-o în braţe până la maşină? O să iau avocat şi o să plătească fiecare pentru lucrurile astea. Sunt supus unor acuzaţii care mi se par penibile. Sunt acuzaţii nefondate. Nu există să-i iau eu telefonul, era totul ok, eram cu prietenii noştri. Când am ieşit s-a văzut că am ieşit normal
„, a spus Alex Bodi.

Alex Bodi, despre divorțul de Bianca Drăgușanu
De asemenea, Alex Bodi a vorbit și despre presupusul divorț de Bianca Drăgușanu. Cei doi urmează să se căsătorească religios pe data de 22 septembrie, iar omul de afaceri a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, între ei:

Loading...

„Noi ne-am căsătorit acum o lună, s-au spus atâtea de divorţ. Noi avem poate o iubire mai nebună, dar o avem în felul nostru şi nu trebuie să ne justificăm”, a mai spus Alex Bodi.

Loading...