Ioana-Cuzino.net

Alex Bodi a plâns ca un copil în braţele Biancăi Drăguşanu! Ultimele imagini cu celebrul cuplu!

SPYNEWS prezintă ultimele imagini cu soţii Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, realizate cu doar câteva ore înainte ca aceştia să anunţe divorţul, iar paparazzii noştri i-au surprins pe cei doi în ipostaze incredibile.

Vestea că Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au decis să pună punct mariajului, după numai trei luni, a căzut, ieri, ca un trăsnet, în lumea mondenă. Decizia a fost luată, se pare, cu o seară înainte, când paparazzii SPYNEWS au surprins scene emoţionante, ce sugerează că cea care a decis să pună capăt relaţiei a fost Bianca. Miercuri seară, cu doar câteva ore înainte de anunţul-bombă, paparazzii SPYNEWS i-au filmat pe cei doi în timp ce discutau, în mijlocul străzii, în apropierea atelierului Biancăi.

Bodi o aştepta în zonă, împreună cu un amic, iar Bianca a ajuns la locul întâlnirii la volanul bolidului lui Bodi. A coborât, i-a dat cheile maşinii, cu un gest ce sugera că totul s-a terminat, apoi i-a spus câteva cuvinte care l-au dărâmat pe milionar. Vizibil afectat de discuţie, Alex Bodi nu s-a mai putut stăpâni şi a început să plângă, ca un copil, semn că în spatele imaginii de bărbat dur se ascunde un suflet sensibil.

Bianca s-a apropiat de el, i-a şters lacrimile de pe obraji şi l-a strâns la piept, explicându-i, probabil, că nu va mai reveni asupra deciziei, dar că după divorţ vor putea rămâne prieteni, de dragul relaţiei pe care au avut-o atâta timp. S-au sărutat, ca pentru ultima dară, s-au ţinut în braţe minute în şir, apoi ea a dispărut în noapte. Bodi a privit-o pe soţie cum se îndepărtează şi a urcat la volanul maşinii pe care o adusese Bianca. După câteva secunde, în dreapta lui Bodi a urcat un prieten care aşteptase la câţiva metri să se termine scena emoţionantă, iar milionarul a demarat spre casă.

https://vod7digi.antenaplay.ro/spynews/2019/10/31/546d7ef47abb1fefa2d42bec1120c7962100f974715065340faa5c015b2e9388_720p-wide.mp4/index.m3u8?starttime=1572596930&endtime=1572604130&source=web&token=JXQwJuEOircXcaR1xg7_wYrOIxc=

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi formau unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz. Cei doi se înţelegeau bine, chiar dacă mai erau şi momente de tensiune, însă reuşeau de fiecare dată să le depăşească. Până ieri, însă, când cei doi au decis că este momentul să pună punct. Alex Bodi a vorbit, în exclusivitate pentru Spynews, despre motivul divorţului, oferind detalii incredibile despre despărţirea de blondină.

Alex Bodi ne-a precizat că termenul acţiunii de divorţ este la începutul lunii decembrie, ei având posibilitatea în această perioadă să se răzgândească. Nu se pune problema, însă, spune Alex Bodi, care vorbeşte despre finalul relaţiei cu Bianca Drăguşanu. „Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai OK. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate, că nu ajungem la un punct comun.

Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi, decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, a spus Alex Bodi, în exclusivitate pentru Spynews.