Ioana-Cuzino.net

Alertă de urmărire naţională pentru Maria şi Mariana. Ultima oară au fost văzute în maşina unui tânăr

Două fete, de 14 şi 15 ani au fost date în urmărire naţională, după ce nu au mai ajuns la întâlnirea cu unchiul uneia dintre ele, iar bărbatul a apelat imediat numărul de urgenţă.

În ultimul contact relefonic avut cu fetele, poliţiştii au aflat că fetele se aflau într-un autoturism, împreună cu un tânăr și că se deplasează spre judeţul Vâlcea. De atunci, nicio informaţie. Poliţiştii au demarat imediat activități investigative şi de căutare, în vederea depistării minorelor, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Două minore date dispărute, într-o maşină care se îndrepta spre Vâlcea

Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat de 59 de ani, din comuna Berbești, judeţul Vâlcea, despre faptul că se află în municipiul Hunedoara, unde urma să se întâlnească, conform unei înțelegeri telefonice, cu nepoata sa minoră, RUSU MARIA-ALEXANDRA, în vârstă de 14 ani, (foto alb-negru) și prietena acesteia, BELEA MARIANA, în vârstă de 15 ani, (foto color).

Pentru că nu le-a găsit la locul stabilit pe cele două minore, bărbatul a solicitat sprijinul polițiștilor.

Fiind contactată de poliţişti prin intermediul unei rețele de socializare, una dintre minore a precizat că se află într-un autoturism, împreună cu cealaltă minoră și cu un tânăr (care conducea autoturismul) și că se deplasează spre judeţul Vâlcea (însă a refuzat să dea alte detalii care să poată conduce la depistarea lor).

Semnalmente fete dispărute
Belea Mariana: cca. 1,60 m, ochi căprui, păr lung, blond, până peste umeri, aproximativ 49 kg.;

Rusu Maria-Alexandra: cca. 1,60 m, ochi căprui, păr lung, castaniu, până peste umeri, aproximativ 50 kg și deasupra sprâncenei drepte prezintă o cicatrice (la momentul plecării purta o giacă de culoare gri).

Cele două fete sunt date în urmărire naţională, iar dacă aveţi orice informaţie despre unde s-ar putea afla, sunaţi imediat la 112 sau lăsaţi un mesaj pe pagina de Facebook Observator.