Ioana-Cuzino.net

ALERTĂ! Accident înfiorător între București și Urziceni! 14 persoane au ajuns de urgență la spital

Accident înfiorător între București și Urziceni. Pe DN 2, nu mai puțin de paisprezece persoane au fost rănite în urma unui incident rutier care a avut loc în zona localităţii Şindriliţa. Astfel, conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN2, la kilometrul 21 a avut loc un accident grav între o autoutilitară şi un microbuz care în acel moment transporta 18 persoane.

Accident înfiorător între București și Urziceni!

Impactul a făcut ca paisprezece oameni să fie transportați la spital. O singură persoană a fost încarcerată fiind scoasă în viață din vehicul şi predată echipajelor medicale. ISU a intervenit cu trei ambulanţe SMURD, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă SMURD, o autospecială de stingere, una pentru descarcerare și o autospecială pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM).

Cauza accidentului este nepăstrarea distanţei regulamentare între vehicule. La această oră, traficul rutier în zonă se desfăşoară pe un fir, alternativ. „Am fost sunați la primele ore ale zilei și alertați asupra unui accident grav care s-a produs în zona satului Șindrilița. La fața locului au fost trimise de urgență mai multe echipaje de intervenție care au ajuns într-un timp scurt.

14 persoane au ajuns de urgență la spital

Din fericire, cele două autoturisme care s-au ciocnit, o autoutilitară și un microbuz de transport public nu au avut nevoie de intervenția pompierilor. Echipajele de prim ajutor au triat imediat răniții. Echipa de descarcerare a scos din fiarele contorsionate ale mașinii o persoană. În prezent, toți răniții au fost transportați imediat la spital.

La fața locului au rămas polițiștii pentru a stabili exact cauzele exacte care au dus la producerea acestui incident rutier, unul considerat deosebit de grav. Din primele cercetări se pare că este vorba de nepăstrarea distanței regulamentare între cele două mașini”, au transmis reprezentanți ai ISU București