Ioana-Cuzino.net

Adevarul despre pensionarul din Arges care a donat 10.000 de euro unui spital. A marturisit totul, printre lacrimi: ”Am facut rau”

Un pensionar din Arges, in varsta de 77 de ani, a reusit sa impresioneze o tara intreaga dupa ce a decis sa-si doneze economiile Spitalului Municipal Campulung.

Barbatul, care traieste din pensia de 1300 de lei, a lucrat ca sofer ani de zile, timp in care si-a economisit bani. Pentru ca era urmarit de ideea ca in tinerete si-a convins iubita sa faca avort, acesta a luat o decizie drastica si si-a donat economiile.

”Am facut rau. Si din cauza asta am decis sa iau un incubator pentru copii.”, a povestit barbatul.

De asemenea, el a marturisit ca a fost inspirat si de un caz pe care l-a vazut la televizor.

”Am vazut la televizor, ca tot asa a facut cineva, ca sa ajute copiii nascuti prematur, cu un incubator. Si-am zis ca si eu as putea sa fac o treaba de-asta, sa ajut copiii care se nasc cu probleme. Am luat legatura cu dumnealor de la spital si m-am hotarat sa-i ajut. Puteam sa ma duc in alta parte, dar am zis ca eu sunt muscelean si trebuie sa ajut spitalul de aici. Asta m-a facut ca sa ajut!” a spus pensionarul, potrivit Realitatea.

Sectia de Neonatologie a Spitalului din Campulung Muscel are 25 de paturi. Aparatele moderne care vor fi cumparate din banii donati de batran vor avea pe ele placute cu numele lui.