Ioana-Cuzino.net

Adevărul despre DIVORŢUL lui Cabral. De ce S-A ÎNCHEIAT căsnicia vedetei Pro TV

Cabral (42 de ani), vedeta de la Pro TV, se află la al doilea mariaj. Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” este căsătorit acum cu Andreea Pătrașcu, dar a mai fost însurat cu Luana Mitran între anii 2000-2006. Cu Luana el are o fetiță, pe nume Inoke. D asemenea, cu Andreea, Cabral are tot o fetiţă, în vârstă de 10 luni.

Relația lui Cabral cu Luana s-a terminat, dar cei doi au menținut o relație de prietenie și după divorț.Luana a dat un interviu pentu un post TV, în care a vorbit despre divorțul de fostul soț.

Erau 11 ani diferență între noi. Când am avut o relație cu el nimeni nu privea persoanele de culoare, nu era focus pe ele.Toată trăirile noastră nu erau în văzul lumii. L-am întâlnit pe Cabral cu ocazia unui casting, iar primul impact a fost că e deosebit. Am fost foarte dornică să-i acord o șansă, am intrat într-o relație destul de rapid, drept urmare am incheiat socotelile cu vechea căsătorie. Vâsleam în același sens amândoi

Cabral reprezintă o căsătorie de nici 2 ani în viața mea, a rămas o etichetă pe care o port cu plăcere și mă bucur foarte mult că am reușit după ce ne-am despărțit să rămânem în relații bune. S-a deschis o altă lume, a trecut dintr-o zonă în care trăia într-una în care zbura și eu, iubindu-l, l-am lăsat. Am suferit, am plâns, au existat gelozii. El a plecat de tot și asta a fost”, a povestit Luana.

Bună dimineața!Ca să fiu sincer… bine că-i dimineață!Azi noapte am dormit 2 ore.Restul de ore am fost la concertul…

Publicată de Cabral pe Duminică, 13 octombrie 2019

.